Στον Ελαιώνα η Αντζελίνα Τζολί – Την «έπνιξαν» στις αγκαλιές!

Συνεχίζεται το ταξίδι της για τους πρόσφυγες

Στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων τον Ελαιώνα βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί, μετά την επίσκεψή της στον Πειραιά. Όπως και στο λιμάνι, οι πρόσφυγες υποδέχθηκαν την ηθοποιό με αγκαλιές και χειροκροτήμα��α!

Η χολιγουντιανή σταρ έφτασε στον Ελαιώνα, όπου έχουν βρει καταφύγιο περίπου 3.000 ξεριζωμένων, γύρω στις 14:00, λίγο αφότου αναχώρησε από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Aφού ενημερώθηκε για τη λειτουργία του κέντρου, βρέθηκε στον παιδότοπο για να γνωρίσει μερικά από τα παιδιά που διαμένουν εκεί.

Όπως και στον Πειραιά, έτσι και στον προσφυγικό καταυλισμό, η Αντζελίνα συνομίλησε με τους υπευθύνους, ενώ αγκάλιασε όσα προσφυγόπουλα έσπευσαν κοντά της.

Στη συνέχεια, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τέσσερις γυναίκες-πρόσφυγες και τα παιδιά τους. Πρόκειται για τρεις οικογένειες από τη Συρία και μια από το Ιράν, που έχουν έρθει προσωρινά στην Ελλάδα, έχοντας ως τελικό τους προορισμό άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου ζουν ήδη οι σύζυγοί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή ηθοποιός τούς ρώτησε για το ταξίδι τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, και η ίδια τους είπε ότι καταλαβαίνει τον πόνο τους και ότι θα ήθελε και εκείνη να είναι τα σύνορα ανοιχτά γι’ αυτούς.

Επίσης, μια γυναίκα-πρόσφυγας την πλησίασε κλαίγοντας και της διηγήθηκε ότι προσπάθησε να περάσει τα σύνορα χωρίς αποτέλεσμα. Πολλοί πρόσφυγες, και κυρίως παιδιά, την πλησίασαν θέλοντας να τραβήξουν φωτογραφίες από την επίσκεψή της.

Αν και οι πληροφορίες για το πρόγραμμα του ταξιδιού είναι συγκεχυμένες, λέγεται ότι η ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας το�� ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, που ματαίωσε το σκέλος της επίσκεψης στη Λέσβο, θα μεταβεί και σε άλλες περιοχές της Αττικής όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στα Διαβατά και την Ειδομένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΦΩΤΟ: Το νεογέννητο, οι αγκαλιές και το βραχιολάκι που συγκίνησαν την Τζολί!

- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ από την επίσκεψη της Τζολί στον Πειραιά!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top