Έξαλλος με τον Τσίπρα ο Βασίλης Ζούλιας: «Aπό θαύμα έχω κρατήσει την επιχείρησή μου»

«Είμαστε σε capital controls, ούτε στον πόλεμο του '40 το είχαμε αυτό»

Έξαλλος με τον Τσίπρα ο Βασίλης Ζούλιας: «Aπό θαύμα έχω κρατήσει την επιχείρησή μου»

Επίθεση στην Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του έκανε ο Βασίλης Ζούλιας για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Freddo».

2877_VASILIS_ZOYLIAS_24102015.jpg

«Πηγαίναμε μια χαρά μέχρι που αποφάσισαν να μη βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πάνω που είχαμε ανασάνει, η όλη πολιτική κατάσταση έφερε την αγορά σε άσχημη θέση. Εγώ τότε μίλαγα μ' όλα τα επαγγέλματα και στον χώρο μου και εκτός και νιώθαμε ότι πηγαίναμε λίγο καλύτερα» ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής και πρόσθεσε: «Είμαστε σε capital controls, ούτε στον πόλεμο του '40 το είχαμε αυτό. Κάποιος που έχει μια επιχείρηση σήμερα μπορεί να τραβήξει 420 ευρώ μετρητά και αν μπορεί, γιατί ενδεχομένως να έχει δεσμευμένους λογαριασμούς από ΙΚΑ, εφορία κτλ. Από θαύμα έχουν καταφέρει και έχουν μείνει κάποιες επιχειρήσεις ανοιχτές. Εγώ προσωπικά από θαύμα έχω κρατήσει την επιχείρησή μου. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχουμε πλέον συνηθίσει να ζούμε με capital controls. Δεν ήταν ανάγκη να γίνει αυτό για να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα λεφτά. Άσε που όλοι έχουν βρει την “καραμέλα” των capital controls και λένε “δεν έχω”. Εγώ ήμουν απ' αυτούς μέχρι πρόσφατα που είχα δεσμευμένους λογαριασμούς και δεν μπορούσα να κάνω καμία κίνηση! Έμεινα ανοιχτός από την αγάπη των πελατισσών μου».

0135_ZOYLIAS_ANAGNOSTOPOYLOY_18052015.jpg
Όσο για το τι πιστεύει ότι πήγε λάθος; Όπως εξήγησε ο Βασίλης Ζούλιας «έγιναν όλα λάθος. Μπήκαν οι λάθος άνθρωποι στις λάθος θέσεις και τους πιστέψαμε και τους υποστηρίξαμε, εγώ μ' όλη μου την καρδιά. Όταν το προσωπικό μου έλεγε “θα ψηφίσουμε όλοι Τσίπρα”, τους έλεγα: “Είστε με τα καλά σας;”. Σήμερα οι ίδιοι υπάλληλοι τραβούν τα μαλλιά τους και μου λένε ότι είναι απογοητευμένοι και προδομένοι από την κατάσταση αυτή. Τα “όχι” έγιναν “ναι”. Δίχασε μια ολόκληρη χώρα, παραλίγο να είχαμε εμφύλιο. Είχαμε πορείες με Ralph Lauren και πορείες με ταγάρι!»

zo.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top