Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει γιατί παραλίγο να «φάει»… φυλακή

Το περιστατικό που έζησε κατά τη στρατιωτική του θητεία στη Λαμία

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει γιατί παραλίγο να «φάει»… φυλακή

​Το ότι γλίτωσε στο τσακ την "φυλακή", όταν εξέτιε την στρατιωτική του θητεία στην Λαμία, παραδέχτηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

ARGYRAKOS.jpg

«Στο στρατόπεδο υπήρχε ένα ΚΑΨΙΜΙ στο οποίο πήγαιναν οι φαντάροι. Για τα στελέχη υπήρχε μία καφετέρια με nova, air condition και όλες τις ανέσεις. Στο ΚΑΨΥ��Ι λοιπόν είχε τηλεόραση, αλλά δεν είχε τον αγώνα που ήθελα εγώ να δω με τους στρατιώτες. Έπαιζε λοιπόν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και πήγαμε να δούμε το ματς.Ήμασταν 10 φαντάροι. Τότε μπαίνει μέσα ένας ανώτερος μας και λέει “μα δεν σας έχω πει να πηγαίνετε στο ΚΑΨΙΜΙ”, ενώ παράλληλα μας δίνει 10 μέρες φυλακή» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

στρατιώτες (800x517).jpg

(Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν δύο μέρες που ήταν και η τελευταία του μέρα στο στρατόπεδο)

130215201913_3909.jpg
Όπως σημείωσε όμως ο ίδιος αργότερα, την γλίτωσε... μιας και ο ανώτερος του έκανε χιούμορ: «στη Λαμία στο στρατόπεδο πρέπει να κάνεις κάτι πολύ χοντρό για να "χρεωθείς" φυλακή ,τύπου να φύγεις από το στρατόπεδο και να σε ψάχνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top