«Τρίζει» ο γάμος Ουίλιαμ – Μίντλετον; Φήμες για κρίση και... προσχεδιασμένες εμφανίσεις!

Τι απαντά το Παλάτι για το σούσουρο που έχει δημιουργηθεί

«Τρίζει» ο γάμος Ουίλιαμ – Μίντλετον; Φήμες για κρίση και... προσχεδιασμένες εμφανίσεις!

«Φωτιά» έχουν πάρει οι φήμες για κρίση στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, παρά την κοινή δημόσια εμφάνιση που έκανε πρόσφατα το «γαλαζοαίματο» ζευγάρι!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας και η καλή του δεν τα πάνε καλά το τελευταίο διάστημα, καθώς η Κέιτ θέλει διακαώς να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ουίλιαμ. Τόσο η απουσία της νεαρής δούκισσας από το πλευρό του πρίγκιπα κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων που έγιναν το Καλοκαίρι, όσο και οι μετέπειτα σόλο εμφανίσεις της, θεωρούνται απόδειξη πως ο γάμος τους «τρίζει», μετά από τέσσερα χρόνια και δύο παιδιά.

spl1136721_014 (1024x791).jpg
(H εμφάνιση Ουίλιαμ - Κέιτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι, στις 26 Σεπτεμβρίου)

Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, το ότι ο πρίγκιπας και η καλή του εμφανίστηκαν μαζί σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι, στα τέλη του Σεπτέμβρη, ήταν κάτι… προσχεδιασμένο, ώστε να αποπροσανατολιστεί ο Τύπος από την κρίση στον γάμο. Μάλιστα, επισημαίνουν ότι, λίγους μήνες πριν χωρίσουν, τον Νοέμβριο του 1992, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα έκαναν μαζί επίσημο ταξίδι!

kate-middleton-princess-charlotte-prince-george-prince-william.jpg
(Οικογενειακή φωτογραφία μετά τη βάπτιση της μικρής πριγκίπισσας Σάρλοτ, τον περασμένο Ιούλιο)

Πηγές από το Παλάτι, πάντως, διαψεύδουν όσα γράφονται. Και για του λόγου το αληθές, αναφέρουν πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα παραβρεθούν μαζί στο συνέδριο για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στο Harrow College, στις 10 Οκτωβρίου, καθώς και σε επίσημο δείπνο στο Μπάκιγχαμ για την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στη Μεγάλη Βρετανία, στο τέλος του μήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top