Ραγίζει καρδιές ο Γ. Βαρδής: «Χτύπησε» τατουάζ το πρόσωπο του πατέρα του-ΦΩΤΟ

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του μεγάλου τραγουδοποιού

Ραγίζει καρδιές ο Γ. Βαρδής: «Χτύπησε» τατουάζ το πρόσωπο του πατέρα του-ΦΩΤΟ

Συγκινεί για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Βαρδής, ένα χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015 νικημένος από τον καρκίνο.

Ο τραγουδιστής «χτύπησε» ένα τατουάζ στο εσωτερικό του μπράτσου του το πρόσωπο του μεγάλου τραγουδοποιού.

11998351_900619750019993_1397836582_n.jpg
Μέσω facebook o Γιάννης Βαρδής ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Συγκινητικό και υπέροχο μαζί. Εξαιρετική δουλειά από το sake tattoo crew. Γιάννη φίλε μου σε ευχαριστώ. Δεν έχω λόγια για τη δουλειά σου. Για τον έναν κ μοναδικό. Γι’ αυτόν που έχει χαράξει κ σημαδέψει το μέσα μας, τη ψυχή μας, τη διαδρομή μας, το παρελθόν, το παρόν κ το μέλλον μας.»

Όλη η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή παλεύει ακόμα να ξεπεράσει την απώλεια του, καθώς το κενό που έχει αφήσει είναι μεγάλο.

Πριν λίγες ημέρες, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, o Γιάννης Βαρδής ανέβασε μια φωτο του πατέρα του και έγραψε στο Instagram: «Η δυσκολότερη νύχτα της ζωής μας. Ένας χρόνος σήμερα. Μέχρι να πλησιάσει η ώρα 6 το πρωί. Είμαι σίγουρος πως μας ακούς, μας βλέπεις, μας αγγίζεις μας βοηθάς. Εύχομαι και να σου λείπουμε όπως λείπεις εσύ σε μας. Σ’ αγαπάω πατέρα μου. #vardis #giapanta#sagapo».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top