Διάσημο μοντέλο έκανε έξι χρόνια αποχή από το sex για να μην πέσουν τα μαλλιά του!

Προτίμησε μια πλούσια κόμη από την ενεργή σεξουαλική ζωή

Διάσημο μοντέλο έκανε έξι χρόνια αποχή από το sex για να μην πέσουν τα μαλλιά του!

​Για τις θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει ώστε να διατηρήσει την ομορφιά και την καριέρα του μίλησε ο Γιώργος Τσέτης.

Ο 30χρονος που γεννήθηκε στο Άμστερνταμ και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, μιλώντας στο «Mashable», αποκάλυψε ότι για έξι ολόκληρα χρόνια προτίμησε να μην κάνει sex για να μην χάσει τα μαλλιά του!

γ1.jpg
Όλα ξεκίνησαν πριν από χρόνια, όταν ο Γιώργος Τσέτης διαπίστωσε πως άρχισαν να του πέφτουν τα μαλλιά. Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν η στιγμή που κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης αναγκάστηκαν να του καλύψουν το κενό στα μαλλιά με ειδική βαφή.

γ2.jpg
Χωρίς να το σκεφτεί στιγμή, ο 30χρονος καλλονός αποφάσισε να παίρνει το φάρμακο Propecia, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε άντρες που χάνουν τα μαλλιά τους.

Παρά το γεγονός ότι μεταξύ των παρενεργειών του φαρμάκου ήταν η ανικανότητα, η απώλεια της σεξουαλικής ορμής και η αδυναμία να έρθει σε οργασμό, ο Τσέτης αποφάσισε να θυσιάσει την σεξουαλική του ζωή, προκειμένου να διατηρήσει την καριέρα του.

γ3.jpg
Το απίστευτο της όλης υπόθεσης, είναι πως ο 30χρονος άντεξε για… ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια χωρίς sex, έως ��του τελειώσει η αγωγή.

Στο διάστημα αυτό, συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας (βλέπε Armani, Versace) και για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας (Vogue), αλλά έχασε την κοπέλα του η οποία δεν άντεξε άλλο και τον παράτησε.

γ4.jpg
Εκείνος συνέχισε να παίρνει το Propecia, έως ότου έμαθε πως πάνω από 500 άνδρες στην Αυστραλία είχαν κάνει μήνυση στην εταιρία, καθώς ένα εκ των συστατικών του φαρμάκου τριχόπτωσης, τους άφησε ανίκανους σεξουαλικά, παρά το γεγονός ότι είχαν σταματήσει τη λήψη του.

γ5.jpg
Τότε ήταν που έκοψε το φάρμακο «μαχαίρι» και έλαβε δράση, δημιουργώντας με έναν φίλο και συνέταιρο του που εργαζόταν σε εταιρία με σαμπουάν, ένα συμπλήρωμα βιταμινών το Nutrafol, το οποίο φέρνει ισορροπία στις κατεστραμμένες ορμόνες και διορθώνει τα κατεστραμμένα θυλάκια των τριχών.

γ6.jpg
Όσο για την σεξουαλική του ζωή; Δηλώνει πως πλέον είναι καλύτερη από ποτέ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top