Ο κόσμος καίγεται και η πρώην νταντά του Άφλεκ λιάζεται

Βούιξε ο τόπος ότι ήταν αρραβωνιασμένη όσο τα είχε και με τον ηθοποιό

Ο κόσμος καίγεται και η πρώην νταντά του Άφλεκ λιάζεται

​Μπορεί ο κόσμος να καίγεται και το Χόλιγουντ να έχει βουίξει με την παράνομη σχέση του Μπεν Άφλεκ με την νταντά των παιδιών του, εκείνη όμως δεν πτοείται καθόλου και αποδεικνύει ότι ξέρει πώς να ξεπερνά ένα σκάνδαλο με… στυλ.

spl1102140_009.jpg

Όλα αυτά τα λέμε γιατί ο φωτογραφικός φακός, τσάκωσε την 28χρονη Κριστίν Ουζούνιαν να… λιάζεται, φορώντας ένα λευκό μπικίνι στο πατρικό της στο Newport Beach στη Νότια Καλιφόρνια.

Η 28χρονη νταντάθεωρείται η πέτρα του σκανδάλου στον ξαφνικό χωρισμό του Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ, παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός έχει διαψεύσει ότι είχε ερωτική σχέση με την νταντά των τριών παιδιών του.

spl1102140_005.jpg

Παρ’ όλ’ αυτά, νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως υποστηρίζουν ότι η Ουζούνιαν την περίοδο που έκανε σχέση με τον αστέρα του Χόλιγουντ, ήταν ήδη αρραβωνιασμένη με έναν ψαρά από τις Μπαχάμες!

Σύμφωνα με το New York Daily News, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2013 και είχαν μια σχέση εξ αποστάσεως, καθώς η 28χρονη εργαζόταν ως νταντά στο Λος Άντζελες.

spl1102140_002.jpg

Ο Άφλεκ από την άλλη βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ατλάντα, όπου η Τζένιφερ Γκάρνερ γυρίζει τη νέα της ταινία και περνά χρόνο με τα τρία του παιδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top