ΦΩΤΟ: θύμα ξυλοδαρμού η 19χρονη κόρη γνωστών ηθοποιών!

Της επιτέθηκαν στο δρόμο

ΦΩΤΟ: θύμα ξυλοδαρμού η 19χρονη κόρη γνωστών ηθοποιών!

​Με μώλωπες στο πρόσωπο απαθανατίστηκε η 19χρονη κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ και του Άλεκ Μπάλντγουιν, Άιρλαντ, ενώ πηγή από το περιβάλλον της αποκάλυψε ότι δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στη μέση του δρόμου!

spl1057391_009 (800x623).jpg

Το νεαρό μοντέλο προσπάθησε αρχικά να κρυφτεί από τους παπαράτσι, όμως, δεν τα κατάφερε. Mάλιστα, αν και σε selfie που «ανέβασε» δεν έχει κανένα σημάδι (προφανώς με τη βοήθεια του make up), στις εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται καθαρά μία μεγάλη μελανιά στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού και μία μικρότερη στο αριστερό μάγουλο.

ireland-baldwin-01-768.jpg

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της, η Άριλαντ, -η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, μπήκε πριν λίγο καιρό σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και τις ουσίες- έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν από περίπου μία εβδομάδα, από άγνωστους άντρες που την παρακολουθούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

resize.jpg
(Η... ασημάδευτη selfie της Άιρλαντ στα social media)

Η «εκρηκτική» 19χρονη, γνωστή και για την bisexual σχέση της με 22χρονη DJ, ήρθε στον κόσμο δύο χρόνια μετά τον γάμο της Κιμ Μπέισινγκερ και του Άλεκ Μπάλντγουιν, που κράτησε από το 1993 έως το 2001.

140415180439_9386.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top