Ο «άγνωστος» Γολγοθάς που αντιμετωπίζει Έλληνας ηθοποιός!

Γιατί πηγαίνει συχνά στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ρόλο… δικαστικού συμπαραστάτη έχει αναλάβει εδώ και περίπου τρία χρόνια γνωστός Έλληνας ηθοποιός, καθώς ο αδερφός του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Έναν «άγνωστο» Γολγοθά ανεβαίνει ο Νίκος Σταγόπουλος -γνωστός από μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπως το «Ρόδα, Τσάντα Και Κοπάνα», αλλά και την θυελλώδη σχέση του με την Μαίρη Χρονοπούλου- ο οποίος επισκέπτεται συχνά τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

205873.jpg

«Ο αδερφός μου, Θεόδωρος, πάσχει από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, για την αντιμετώπιση των οποίων λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Κατά διαστήματα, δυστυχώς, η κατάστασή του υποτροπιάζει, με α��οτέλεσμα να μην μπορεί να διαχειριστεί μόνος του κάποια ζητήματα που κατά καιρούς προκύπτουν. Γι’ αυτό χρειάζεται ένας οικείος του ως δικαστικός συμπαραστάτης, προκειμένου να διαχειρίζεται τα ζητήματα αυτά αντί για εκείνον», εξηγεί, στην εφημερίδα «Espresso», ο ηθοποιός.

Παρά τις δυσκολίες, ο Νίκος παραμένει ψύχραιμος και χαμογελαστός και, μαζί με την αδερφή του, προσπαθεί να βοηθάει τον 53χρονο Θεόδωρο, ιδιαίτερα από το 2012 και μετά, οπότε έφυγε από την ζωή η μητέρα τους.

«Ο Θεόδωρος μένει με την αδερφή μου κι εγώ βοηθάω όσο μπορώ. Αυτή, εξάλλου, ήταν και η τελευταία επιθυμία της μητέρας μου, να είμαστε στο πλευρό του… Ήταν το μεγάλο της άγχος πριν “φύγει”», συνεχίζει ο ηθοποιός, ο αδερφός του οποίου άρχισε να παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα σε νεαρή ηλικία, όταν άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του λόγω του θανάτου του πατέρα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top