Γνωστός ηθοποιός: «θα πούλαγα την μάνα μου για λίγο κρακ»!

��ι δήλωσε για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά

Γνωστός ηθοποιός: «θα πούλαγα την μάνα μου για λίγο κρακ»!

​Για τη σοβαρή εξάρτησή του από τα ναρκωτικά μίλησε πασίγνωστος σταρ του Hollywood, λίγες ώρες πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι… θα πούλαγε και την μάνα του προκειμένου να προμηθευτεί ουσίες!

Ο λόγος για τον 37χρονο Τομ Χάρντι -γνωστό από πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες όπως τα «Mad Max», «Inception» και «Ο Σκοτεινός Ιππότης»- ο οποίος έχει παραδεχθεί και στο παρελθόν ότι είχε μεγάλο πρόβλημα εθισμού από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ενώ πλέον δηλώνει «καθαρός».

spl1025725_021 (533x800).jpgspl1025725_001 (534x800).jpg
(O Τομ Χάρντι ποζάρει στην Κρουαζέτ, για το 68ο Φεστιβάλ Καννών)

«Εκείνη την περίοδο θα πούλαγα ακόμα και την μάνα μου για λίγο κρακ! Είπα στον εαυτό μου ότι “θα περάσεις αυτό τον δρόμο και δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ πίσω”… Αυτό το μήνυμα “καρφώθηκε” στο μυαλό μου και, πλέον, είμαι απίστευτα τυχερός που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε ο ηθοποιός.

Το «it-boy» του Hollywood υπήρξε εθισμένος από τα 20 του χρόνια, ενώ, όπως έχει εξομολογηθεί, πήρε την απόφαση να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης και να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία το 2003, όταν κατέρρευσε στη μέση του δρόμου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top