ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Πένυ Σκάρου φωτογραφίζεται με το τεχνητό της πόδι!

Τι μήνυμα στέλνει μέσω του video clip της, εννέα μήνες μετά τον ακρωτηριασμό

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Πένυ Σκάρου φωτογραφίζεται με το τεχνητό της πόδι!

Ακόμα ένα μάθη��α δύναμης δίνει η Πένυ Σκάρου: η νεαρή τραγουδίστρια, που έπεσε θύμα τροχαίου με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί, φωτογραφίζεται με το τεχνητό της πόδι και τονίζει πως «μπορώ να μάχομαι γι’ αυτά που αγαπάω»!

Έχουν περάσει εννέα μήνες από τότε που η 29χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε χτυπημένη από ασυνείδητο οδηγό και αβοήθητη στην οδό Πειραιώς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι της.

«Τους πρώτους µήνες έπαιρνα επτά χάπια την ηµέρα γιατί πονούσα. Αισθανόµουν σαν να µου κόβουν το πόδι µε τον µπαλτά, τα βράδια δεν µπορούσα να κοιµηθώ κι ένιωθα το χτύπηµα όπως την ώρα που κοβόταν το πόδι, ξανά και ξανά, έκλαιγα, ήµουν µε κλειστό στόµα γιατί είχα χτυπήσει στο κεφάλι, η γνάθος µου είχε σπάσει και πονούσα», δήλωσε πρόσφατα, στην εφημερίδα «Real», η Πένυ.

13.jpg

Παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, η 29χρονη δεν το έβαλε κάτω. Σήμερα, έχοντας αποκτήσει τεχνητό μέλος, έβαλε στολή μποξέρ και μπήκε στο ρινγκ, θέλοντας να στείλει ακόμα ένα μήνυμα μέσα από το νέο της video clip, για το τραγούδι «Να Με Κρατάς».

«Έχω πάθος γι' αυτό που κάνω. Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, σου δίνεται η ευκαιρία κάποια στιγµή να τα καταφέρεις. Όλα είναι στο µυαλό. Ακόµη και χωρίς πόδι, µπορώ να µάχοµαι γι' αυτά που πραγµατικά αγαπάω», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη, ενώ, μιλώντας για την ζωή με το τεχνητό μέλος, προσθέτει: «είναι ένας δρόµος που δεν έχει επιστροφή, αλλά θα το γυρίσω... Ακόµη το ξεπερνάω, υπάρχουν φορές που µε στενοχωρεί. Οτιδήποτε έκανα στην καθηµερινότητά µου, πρέπει να βρω τρόπο να το κάνω αλλιώς. Θέλει πολλή προπόνηση, µιάµιση ώρα διάδροµο για να συντονίσεις το περπάτηµα, γιατί όταν έχεις ένα βάρος να σηκώνεις στο πόδι είναι τεράστια αλλαγή».

«Θέλω να δείξω ότι συνεχίζω και πως όντως γίνεται. Θα τα κάνω όλα, χρειάζεται χρόνος γιατί δεν είµαι Θεός, έχω όµως τη βοήθεια του Θεού και τον ευχαριστώ. Μου έχει δώσει δύναµη να το αντιµετωπίζω. ∆εν είµαι ακόµη τελείως καλά, αλλά είµαι σε καλό δρόµο», καταλήγει η Πένυ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top