Στη Θεσσαλονίκη η Ορνέλα Μούτι - ΔΕΙΤΕ την να κάνει... yoga και βόλτες!

Επίσκεψη στη χώρα μας, μαζί με την κόρη της

Στη Θεσσαλονίκη η Ορνέλα Μούτι - ΔΕΙΤΕ την να κάνει... yoga και βόλτες!

Στην Ελλάδα ήταν μέχρι πριν από λίγες ώρες η Ορνέλα Μούτι και… το ευχαριστήθηκε: η θρυλική Ιταλίδα σταρ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με την κόρη της και «πλημμύρισαν» τα social media με φωτογραφίες από την διαμονή τους στη χώρα μας!

ναικε0.jpg
(Η Ορνέλα περιμένοντας να αρχίσει το σεμινάριο)

Αφορμή για το ταξίδι των δύο γυναικών στάθηκε ένα σεμινάριο γιόγκα, ενώ η ηθοποιός και η κόρη της, Νάικε Ριβέλι, δεν παρέλειψαν να περπατήσουν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου φωτογραφήθηκαν και τράβηξαν βίντεο με φόντο τις ομορφιές της.

ναικε.jpg
(Η Ορνέλα και η Νάικε έξω από το στούντιο yoga)

Μάνα και κόρη έφτασαν στη συμπρωτεύουσα την περασμένη Πέμπτη και έμειναν σε κεντρικό ξενοδοχείο, με τους ιδιοκτήτες του οποίου διατηρούν φιλικές σχέσεις.

11102624_763923327039827_4767014440946032705_n.jpg
(Μάνα και κόρη την ώρα του σεμιναρίου)

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους, η Ορνέλα και η Νάικε έκαναν ακροβατική yoga σε στούντιο στην Καλαμαριά ακολουθώντας τις οδηγίες δύο καταξιωμένων Ισπανών δασκάλων, ενώ δεν έλειψαν οι βόλτες, τα ψώνια και η γνωριμία με τις λιχουδιές της πόλης.

γφ.jpg
(Φωτογραφία της Ορνέλα από την βόλτα στη Θεσσαλονίκη)

Οι δύο γυναίκες, που μοιάζουν εκπληκτικά, αναχώρησαν για τη Ρώμη το απόγευμα της Δευτέρας και, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα σχόλιά τους στα social media, έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις! Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ορνέλα και η Νάικε επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη, ενώ, πριν από δύο χρόνια έκαναν διακοπές στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής!

ναικε3.jpg
(Η Νάικε ξαπλωμένη στον ήλιο, δίπλα στα νερά του Θερμαϊκού)

ναικε2.jpg
(Η Ορνέλα κοιτάζοντας τις ομπρέλες στην παραλία της Θεσσαλονίκης)

ναικε1.jpg
(Η τελευταία φωτογραφία της Νάικε από την Ελλάδα, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top