Θρηνεί τον Μανώλη Τζιράκη η ελληνική showbiz: σήμερα η κηδεία του!

«Έφυγε» στα 42 του, από καρδιακό επεισόδιο

Θρηνεί τον Μανώλη Τζιράκη η ελληνική showbiz: σήμερα η κηδεία του!

​Το τελευταίο «αντίο» σε έναν από τους ανθρώπους που αγάπησε πολύ ετοιμάζεται να πει σε λίγες ώρες η ελληνική showbiz, αποχαιρετώντα�� τον Μανώλη Τζιράκη.

Η κηδεία του σκηνοθέτη πολλών και επιτυχημένων video clips, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, θα γίνει στις 16:00, στο κοιμητήριο του Τιμίου Προδρόμου στο Σχιστό.

1582245 (800x418).jpg

Τόσο η οικογένειά του, όσο και οι συνεργάτες και οι φίλοι του, είναι σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατό του, το απόγευμα της Τετάρτης, σε ηλικία 42 ετών, μετά από καρδιακό επεισόδιο, μερικές ημέρες μετά τα γενέθλιά του (15 Φεβρουαρίου). Μάλιστα, η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο ελληνικός τελικός της Eurovision, με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονταν στο «Έναστρον» να «παγώσουν» και, αρχικά, να πιστεύουν ότι επρόκειτο για παραπληροφόρηση!

7494_LEFTERIS_PANTAZIS_SASA_MPASTA_VALENTINO_MANOLIS_TZIRAKIS_2592014 (800x540).jpg

Με αναρτήσεις τους στα social media, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, με τα οποία συνεργάστηκε ο Μανώλης Τζιράκης, τον αποχαιρετούν, εκθειάζοντας, τόσο το ταλέντο του, όσο και τον χαρακτήρα του.

«Έφυγε από κοντά μας νωρίς… Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας. Να τον θυμάστε με αγάπη», ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειάς του.

7317_NIKOS_VERTIS_TZIRAKIS_2342007 (617x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top