«Εάν έβλεπα ότι δεν πάει άλλο, θα πήγαινα να ζήσω στην Γερμανία»

Ποια είναι η μεγάλη αγάπη της Ναταλίας Δραγούμη;

«Εάν έβλεπα ότι δεν πάει άλλο, θα πήγαινα να ζήσω στην Γερμανία»

«Εάν τα πράγματα έφθαναν στο απροχώρητο και χρειαζόταν να φύγω από την Ελλάδα, θα πήγαινα να ζήσω στην Γερμανία», δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη, τονίζοντας ότι το να φύγει από την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δεν αποτελεί την πρώτη της επιλογή, αλλά εάν έβλεπε ότι δεν γίνεται διαφορετικά, θα το έκανε. Αλλωστε, έχει δουλέψει στο εξωτερικό.

«Έχω δουλέψει για δύο χρόνια στην Γερμανία και ξέρω πως εργάζονται εκεί. Όχι όμως ότι μιλάω την γλώσσα ή κάτι τέτοιο. Απλά θεωρώ ότι το θέατρο θα μου έδινε περισσότερες ευκαιρίες εκεί», ανέφερε.

Αναφερόμενη στις δυσκολίες της εποχής, η ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της και το πώς επηρεάζονται από τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα: «Βλέπω αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας, αλλά στο βάθος πιστεύω ότι όλο αυτό ίσως τους κάνει και καλό. Θα γίνουν μαχητές, κάτι που είναι καλύτερο από το να τα έχουν όλα έτοιμα. Η δική μας γενιά έζησε στην άνθιση του καταναλωτισμού και του να τα έχεις όλα, κάτι που πολλές φορές σε κάνει να είσαι μαλθακός. Δεν το λέω για όλους αυτό, βέβαια, αλλά ισχύει για πολύ κόσμο», είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει. Δεν θέλω να ζω με τον φόβο της κρίσης. Ξέρω ότι τα παιδιά μου φυσικά και θα ζήσουν χειρότερα πράγματα αλλά νομίζω ότι αυτό θα τους κάνει καλό. Εμένα με ενδιαφέρει να μπορέσω να τους εξασφαλίσω όσο καλύτερη ζωή μπορώ, ούτως ώστε να μην εξαρτώνται 100% από την δουλειά τους. Δεν ξέρω εάν θα καταφέρουν να γίνουν ηθοποιοί. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνουν αυτό που αγαπούν και αυτό που θα τους κάνει κλικ. Κι εγώ ξεκίνησα ντροπαλή, πολύ μέτρια, αλλά κάποια στιγμή έβγαλα αυτό που ήθελα».

Πρωταγωνίστρια στην παράσταση «το μήλο» με τον Θανάση Τσαλταμπάση», η απόγονος της οικογένειας Δραγούμη δεν έκρυψε μια ακόμη μεγάλη της αγάπη: Τις μηχανές: «Βέβαια, είχα ένα ατύχημα το 2000, αλλά δεν είχα και τα παιδιά μου. Δεν ξέρω εάν είχα κάνει παιδιά τότε, πώς θα είχα συμπεριφερθεί. Πάντως συνέχισα να την χρησιμοποιώ κανονικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top