Η περιπέτεια του Γ. Τσαλίκη με μια… φανατική θαυμάστριά του!

Δεν έλεγε να τον αφήσει από την αγκαλιά της

Η περιπέτεια του Γ. Τσαλίκη με μια… φανατική θαυμάστριά του!

Εντάξει μας τα’ λεγε ο Γ. Τσαλίκης ότι κάθε βράδυ στο μαγαζί που τραγουδά γίνεται… πανικός, όμως τόσο πολύ δεν το περιμέναμε. Έτσι το Σάββατο ο τραγουδιστής είχε την τιμητική του, αφού στο μαγαζί πήγε να τον απολαύσει ο Γ. Φλωρινιώτης.


Με… μιλιτέρ κοστούμι και ασορτί καβουράκι, ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε με τον Τσαλίκη το «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα», στη νέα του versionόμως αλά Fab5.


Δεν ήταν όμω�� μόνο ο Φλωρινιώτης που ανέβηκε στην πίστα. Την ώρα που τραγουδούσε ο Γ. Τσαλίκης, ανέβηκε και μια φανατική θαυμάστριά του και δεν έλεγε να κατέβει.

Στην αρχή ο Γιώργος την πήρε αγκαλιά, της έδωσε κι ένα φιλάκι, έφερε και μια σβούρα μαζί της και μετά είπε να συνεχίσει το πρόγραμμά του. Έλα όμως που η θαυμάστρια δεν έλεγε να τον αφήσει από κοντά της.


Στην πίστα ο Τσαλίκης, στην πίστα κι αυτή. Τραγούδι ο Τσαλίκης, από κοντά κι εκείνη να πει καμιά νότα. Σε ησυχία δεν τον άφησε τον άνθρωπο. Δηλαδή άμα της έλεγαν να βγάλει πρόγραμμα δε θα είχε κανένα πρόβλημα! Πάλι καλά που ο Τσαλίκης είναι έξω καρδιά και αυτά τα αντιμετωπίζει με χιούμορ.


Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο που έγινε στο μαγαζί που τραγουδάει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top