Η ερώτηση για τον Ρουβά που έκανε ΕΞΑΛΛΗ τη Διαβάτη!Έβγαλε τσιρίδα, γύρισε πλάτη και έφυγε

Τι εκνεύρισε την ηθοποιό και είπε: «Μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε γι΄αυτό το όνομα;»

Η ερώτηση για τον Ρουβά που έκανε ΕΞΑΛΛΗ τη Διαβάτη!Έβγαλε τσιρίδα, γύρισε πλάτη και έφυγε

​Όπου ακούει «Ρουβά» φεύγει η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία όταν ρωτήθηκε για τον τραγουδιστή, και όλα αυτά που συνέβησαν περίπου πρίν απο μια εβδομάδα στα βραβεία «Κάρολος Κουν», απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας πως εκείνη δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση του δημοσιογράφου του Star, Γρηγόρη Μπάκα, ήταν η εξής:

«Μετά από τόσα χρόνια, τόσο τρέξιμο και τόση ορθοστασία αλλά και όσα έχετε κάνει, πως νιώθετε που έχετε τόσες κάμερες για ένα περιστατικό που έγινε πριν μια εβδομάδα;»

Resizer.jpg
«Ποιο περιστατικό; Σας είπα μην μου αναφέρετε αυτό το όνομα. Εγώ δεν το ανέφερε ποτέ! Δεν είχα κανένα περιστατικό με τον κύριο αυτόν. Εγώ για άλλα πράγματα μίλησα. Πάλι τα μπερδέψατε; Μην μπερδεύεστε!» ήταν η απάντηση της Χρυσούλας Διαβάτη.

Στη συνέχεια, όταν την ξαναρώτησε αν ο Σάκης Ρουβάς έπρεπε να βραβευτεί, η ηθοποιός βγήκε από τα ρούχα της, βγάζοντας παράλληλα και μια τσιρίδα που μας θύμισε τη «Φλώρα» από τους «Δυο Ξένους»:

«Μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε γι΄αυτό το όνομα;Όχι να μην κάνετε καμία (ερώτηση)! Χαίρετε!»

Λίγο νωρίτερα πάντως, είχε αναφερθεί σε όλα όσα έχει πει τις τελευταίες ημέρες, τονίζοντας πως το έκανε επειδή «είμαι στη δύση της καριέρας μου. Δεν μιλάω για το μέλλον μου και δεν με ενδιαφέρει. Μιλάω γι΄αυτούς που έπονται. Και αν θέλουν να το καταλάβουν, ας το υποστηρίξουν κι εκείνοι. Μου είπε κάποιος “κυρία Διαβάτη ανοίξατε την τρύπα του φιδιού”. Λοιπόν τώρα ας βγει το φίδι, και φίδι που τους έφαγε. Με φαντάζεστε να πάω στην πίστα και να κάνω δεν ξέρω κι εγώ τι; Δεν θα είμαι γελοία; Θα με δεχτούν;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top