Η Αντζελίνα Τζολί όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Ξανθιά με αφέλειες!

Το νέο look της 39χρονης ηθοποιού για την νέα της ταινία-Παρασκήνια από τα γυρίσματα

Η Αντζελίνα Τζολί όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Ξανθιά με αφέλειες!

Πως θα ήταν η Αντζελίνα Τζολί με ξανθό μαλλί και αφέλειες; Την απάντηση σας την δίνουν οι παρακάτω φωτογραφίες, όπου βλέπετε την 39χρονη ηθοποιό με αλλαγμένη κόμη για τις ανάγκες της νέας της ταινίας «By the Sea», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

jolie3.jpg
Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη Μάλτα για τα γυρίσματα, ενώ είναι η πρώτη φορά που το φως της δημοσιότητας βλέπουν στιγμιότυπα από τα backstage της ερωτικής αυτής ιστορίας.

jolie2.jpg
Για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, η διάσημη ηθοποιός αναγκάστηκε να αλλάξει το look της, το οποίο ευτυχώς δεν είναι μόνιμο, μιας και η μεταμόρφωση οφείλεται σε μια περούκα που φορά η Τζολί.

jolie4.jpg
Όπως θα παρατηρήσετε και στα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, οι νιόπαντροι Πιτ και Τζολί, όταν δεν γράφουν οι κάμερες, μοιράζονται τρυφερές αγκαλιές και ματιές, με τον 50χρονο Μπραντ να την φροντίζει και να την χαϊδεύει τρυφερά στα μαλλιά.

jolie5.jpg
Tο σενάριο και η σκηνοθεσία της ταινίας είναι της Αντζελίνα Τζολί, ενώ η υπόθεση αφορά μια προβληματική ερωτική ιστορία ενός ζευγαριού παντρεμένου εδώ και χρόνια, που δοκιμάζεται ο γάμος του κατά την διάρκεια διακοπών τους στην Ευρώπη, το 1970.

jolie6.jpgjolie7.jpg
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το «Mr.&Mrs Smith» το 2005, που θα δούμε ξανά μαζί στην μεγάλη οθόνη τους Πιτ και Τζολί.
jolie8.jpg
jolie9.jpg
jolie10.jpg
jolie11.jpg
jolie12.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top