Ελεύθερος ο παιδεραστής ηθοποιός: δεν του έκαναν μήνυση!

Σχεδόν απίθανο το να δικαστεί για την ασέλγεια σε τρία ανήλικα

Ελεύθερος ο παιδεραστής ηθοποιός: δεν του έκαναν μήνυση!

​Χωρίς την παραμικρή συνέπεια φαίνεται πως θα περάσει η αποκάλυψη του ηθοποιού Στίβεν Κόλινς ότι ασέλγησε σε ανήλικα παιδιά, αφού το ένα από τα θύματά του που έχει εντοπιστεί αρνήθηκε να προχωρήσει σε μήνυση!

Ο πρωταγωνιστής γνωστών τηλεοπτικών σειρών, μεταξύ των οποίων το «Στον Έβδομο Ουρανό» που προβλήθηκε και στην Ελλάδα, σόκαρε τους πάντες στις αρχές του μήνα, όταν παραδέχθηκε σε ειδικό ότι ασέλγησε σε τρία ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 11 έως 13 ετών, την δεκαετία του 1980.

Παρά την παγκόσμια κατακραυγή και τις τρεις έρευνες εναντίον του, η υπόθεση δεν αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης: οι Αρχές δεν μπορούν να ασκήσουν δίωξη γιατί οι υποθέσεις είναι παλιές, ενώ κανένα από τα θύματα δεν θέλησε να κινηθεί δικαστικά!

Η εν λόγω γυναίκα είναι σήμερα στα πρώτα της –ήντα και, παρά την παρότρυνση των Αρχών στα θύματα να υποβάλλουν μηνύσεις, αρνήθηκε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Ο Κόλινς ικανοποίησε τις αρρωστημένες του ορέξεις στο κορμί της όταν εκείνη ήταν 13 ετών, στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Όπως είπε η ίδια στην Αστυνομία, το μόνο που ήθελε ήταν να προειδοποιήσει τις Αρχές ότι ο 67χρονος σήμερα πρωταγωνιστής είναι παιδεραστής και τίποτα περισσότερο!

Θυμίζουμε πως οι φρικιαστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φως μέσα από ηχογραφημένη συνομιλία του ηθοποιού με τον ειδικό στον οποίο κατέφυγε ο ίδιος για να «πολεμήσει» το αρρωστημένο «πάθος» του. «Της χάιδεψα το χέρι και το έβαλα πάνω στα γεννητικά μου όργανα», περιέγραφε, με��αξύ άλλων, ο Κόλινς, μιλώντας για την σεξουαλική του επαφή με μία 11χρονη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Στοματικό σεξ με το παιδί του φαντασιωνόταν ο παιδεραστής ηθοποιός!

- Καταγγελία για τον παιδόφιλο ηθοποιό: «ασέλγησε πάνω μου στα 13 μου»

- Γνωστός ηθοποιός: «ναι, έκανα σεξ με ανήλικα παιδιά»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top