Λεά Σεϊντού: Από τη «Ζωή της Αντέλ»… «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναμένεται να σπάσει καρδιές στον νέο της ρόλο

Λεά Σεϊντού: Από τη «Ζωή της Αντέλ»… «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ!

​Το νέο «κορίτσι» του Τζέιμς Μπόντ θα είναι η Λεά Σεϊντού!

Lea+Seydoux+Saint+Laurent+Premiere+67th+Annual+sxqMIQDmUhil.jpgLea+Seydoux+Saint+Laurent+Premiere+67th+Annual+c9EFgJkMlkrl.jpg
Η 29χρονη Γαλλίδα καλλονή που σόκαρε άπαντες με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Η Ζωή της Αντέλ», κερδίζοντας Όσκαρ με την δική μας Αντέλ Εξαρχόπουλος, ετοιμάζεται αυτή τη φορά να σπάσει καρδιές με τον καινούργιο της ρόλο!

Lea+Seydoux+Saint+Laurent+Photocall+67th+Annual+rJs5hGBwTS4l.jpgLea+Seydoux+Lea+Seydoux+Hotel+Okura+PEQJqiZO6mul.jpg
Η Σεϊντού, θα παίξει στο πλευρό του Ντάνιελ Κραίγκ, ενώ τα γυρίσματα για το «Bond 24» θα ξεκινήσουν σε έξι εβδομάδες. Η ταινία, αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, το 2016.

968full-léa-seydoux.jpg

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΑ ΣΕΪΝΤΟΥ:

Κατάγεται από την πλουσιότερη οικογένεια της Γαλλίας. Παππούς της, είναι ο τραπεζίτης και πετρελαιοπαραγωγός Μαρσέλ Σλουμπερζέ ενώ ο πατέρας της Ζερόμ Σεντού είναι σήμερα ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στη Γαλλία και ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγών και διανομής φιλμ, Pathe.

lea3.jpg
Εχει γαλλικό, αλσατικό και ισπανικό αίμα από την πλευρά του πατέρα της και αυτό της έδωσε ένα μοναδικό ταλέντο και μια πρωτόγνωρη σεξουαλικότητα για Γαλλίδα ηθοποιό.

lea-seydoux-40.jpg
Έχει ήδη παίξει στο Μεσάνυχτα στο Παρίσι του Γούντι Αλεν, σε ταινία του Ρίντλει Σκοτ, του Κουέντιν Ταραντίνο, ενώ μαζί με την ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος πήραν το Οσκαρ πέρυσι και σόκαραν για τις αισθησιακές σκηνές στο «Η ζωή της Αντέλ».

lea04.jpg
lea03.jpglea6.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top