ΣΑΛΟΣ:Πασίγνωστη ηθοποιός πιάστηκε να κλέβει από κατάστημα!Πήγε να φύγει χωρίς να πληρώσει

ΔΕΙΤΕ τι απαντά η ίδια για το περιστατικό

ΣΑΛΟΣ:Πασίγνωστη ηθοποιός πιάστηκε να κλέβει από κατάστημα!Πήγε να φύγει χωρίς να πληρώσει

​Μπορεί πριν από μόλις λίγες ημέρες η Αμάντα Μπάινς να δήλωνε ότι θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο και να κάνει μεγάλη οικογένεια με τον 19χρονο αρραβωνιαστικό της, φαίνεται όμως πως μέχρι τότε έχει πολλά θέματα να λύσει ακόμα!

Βλέπετε η 28χρονη ηθοποιός που έχει ένα πολύ προβληματικό παρελθόν, δυσκολεύεται να… προσαρμοστεί.

1004-amanda-bynes-splash-4-480w.jpg

Τελευταίο της ατόπημα; Την έπιασαν να κλέβει από κατάστημα στη Νέα Υόρκη, ακολουθώντας τα «βήματα» της Γουινόνα Ράϊντερ, η οποία είχε πιαστεί πολλάκις στο παρελθόν να πράττει το ίδιο.

1008-amanda-bynes-ny-tmz-wm2-1.jpg
Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Αμάντα προσπάθησε να φύγει χωρίς να πληρώσει μαζί με το εμπόρευμα που είχε αρπάξει. Πρόκειται για ένα καπέλο αξίας 200 δολαρίων με το οποίο πήγε να βγει από το κατάστημα χωρίς να τρέχει τίποτα. Τελικά, την έπιασαν οι φύλακες ακριβώς απ΄έξω, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία ώστε να εξακριβώ��ει τι έγινε, αλλά δεν πρόλαβε, μιας και οι σεκιουριτάδες τελευταία στιγμή την άφησαν να φύγει.

1008-amanda-bynes-tmz4-3.jpg
Αρχικά, λέγεται πως η Μπάϊνς ισχυρίστηκε ότι fans άρχισαν να την κυνηγάνε μέσα στο μαγαζί, και για να τους αποφύγει άρπαξε το καπέλο ώστε να καλύψει το πρόσωπό της, τονίζοντας πως δεν είχε σκοπό να κλέψει τίποτα. Ωστόσο το κατάστημα την έβαλε να υπογράψει πως δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της εκεί.

1008-amanda-bynes-getty2-3.jpg

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΜΑΝΤΑ ΜΠΑΪΝΣ;

Μέσω εκπροσώπων της, η Μπάϊνς είπε πως είχε κάθε καλή διάθεση να πληρώσει το καπέλο αξίας 200 δολαρίων, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της στο αυτοκίνητό της. Επειδή δεν έβρισκε τον οδηγό, βγήκε έξω η ίδια να το φέρει φορώντας το καπέλο, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά βήματα, αφού χτύπησε ο συναγερμός. Τα υπόλοιπα έγιναν όπως σας τα γράψαμε παραπάνω.

Η Αμάντα αφέθηκε ελεύθερη, και δεν ξέρουμε αν αγόρασε τελικά το καπέλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top