Έξαλλη η Παναγιώτα Βλαντή: «Με τον Δάνη Κατρανίδη είμαστε ζευγάρι στη σκηνή. Τελεία!»

Δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί και στην προσωπική τους ζωή

Έξαλλη η Παναγιώτα Βλαντή: «Με τον Δάνη Κατρανίδη είμαστε ζευγάρι στη σκηνή. Τελεία!»

Φανερά ενοχλημένη είναι η Παναγιώτα Βλαντή με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι και στη ζωή με τον παρτενέρ της στο θέατρο, Δάνη Κατρανίδη, λίγους μήνες με��ά τον χωρισμό της!

_Media_Default_ArticleImage___kine_poli_review.jpg
Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και τόνισε ότι αυτά που γράφονται «δυσκολεύουν» την προσωπική της ζωή.

«Με τον Δάνη Κατρανίδη είμαστε ζευγάρι στη σκηνή. Τελεία!» ανέφερε η Παναγιώτα Βαλντή και πρόσθεσε: «Αυτά τα ανυπόστατα δημοσιεύματα μας δυσκολεύουν και εμάς στην προσωπική μας ζωή πάρα πολύ. Και με τις οικογένειές μας και με ανθρώπους που ενδεχομένως έχουμε στη ζωή μας».

Πάντως, όπως ανέφερε, αυτό που την ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι μπορεί να θεωρηθεί ότι όλο αυτό έγινε «για διαφημιστικούς λόγους»

«Εγώ δεν κρύβομαι έτσι και αλλιώς. Αλλά θα προτιμούσα να μου κάνουν πριν ένα τηλεφώνημα και να με ρωτήσουν αν ισχύει. Πολύ απλά! Θα έλεγε την αλήθεια! Και αυτό πραγματικά που με ενοχλεί, δεν είναι ότι γράφηκε- είμαστε λίγο «μαθημένοι» με αυτά! Απλά δεν θέλω για κανένα λόγο αυτό να θεωρηθεί ότι γίνεται για διαφημιστικούς λόγους για τη δουλειά. Γιατί μέχρι τώρα, δεν κινήθηκα ούτε εγώ έτσι, ούτε ο Δάνης ο Κατρανίδης» τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top