Σάρωσε η Sandra Bullock στα People’s Choice Awards

ΔΕΣ ποιοι ήταν οι κερδισμένοι από τα χθεσινά βραβεία

Σάρωσε η Sandra Bullock στα People’s Choice Awards

Η Sandra Bullock ��ταν η πρωταγωνίστρια στην 40η απονομή των People’s Choice Awards, επιστρέφοντας στο σπίτι της με τέσσερα βραβεία παρακαλώ, τα περισσότερα που πήρε υποψήφιος στην χθεσινή βραδιά.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Kat Dennings και Beth Behrs, τονίζοντας ότι καταμετρήθηκαν περισσότερες από επτά εκατομμύρια ψήφοι για τα βραβεία.

people7.jpg

Η Sandra Bullock πήρε τα βραβεία για την καλύτερη ηθοποιό σε δραματική και κωμική ταινία, ενώ βραβείο πήρε και το «Gravity».

«Ξέρω ότι φαίνεται σαν να πέρασα πολλά μοναχικά βράδια Παρασκευής, ψηφίζοντας για τον εαυτό μου, αλλά δεν είναι έτσι», αστειεύτηκε η ηθοποιός παραλαμβάνοντας το βραβείο της και συνέχισε:

people5.jpg

«Ένας ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς τους εκατοντάδες καταπληκτικούς ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται».

Η Ellen DeGeneres βραβεύτηκε ως η αγαπημένη παρουσιάστρια των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί και η πρώτη γυναίκα που έχει καταφέρει να πάρει 14 βραβεία στα People’s Choice Awards.

Η ταινία «Iron Man 3» απέσπασε τρία βραβεία, ανάμεσά τους και αυτό του καλύτερου ηθοποιού σε ταινία δράσης για τον Robert Downey Jr, ενώ τρία βραβεία πήρε και ο Justin Timberlake.

Μάλιστα ο Justin παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ευχαρίστησε την γυναίκα του Jessica Biel, διαψεύδοντας έτσι και τις φήμες που θέλουν να περνά κρίση ο γάμος τους.

people6.jpg

Βραβείο πήρε και η σειρά «The Vampire Diaries» που πρόβαλλε και το Star για την χημεία που έβγαζαν στην οθόνη οι πρωταγωνιστές Ian Somerhalder και Nina Dobrev.

people4.jpg

Καλύτερη κωμική τηλεοπτική σειρά βραβεύτηκε το «The Big Bang Theory» που προβάλλει το Star, ενώ και η πρωταγωνίστριά της σειράς Kaley Cuoco έφυγε με το βραβείο την καλύτερης κωμικής τηλεοπτικής ηθοποιού.

people3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top