ΤΕΛΕΙΟ: Μπορείς να ξεχωρίσεις τον George Clooney;

Ο ηθοποιός μιλά για τον έρωτά στην πιο ανατρεπτική του φωτογράφηση

ΤΕΛΕΙΟ: Μπορείς να ξεχωρίσεις τον George Clooney;

Πρώτη δημοσίευση: 04/12/13, 00:25

Πηγή έμπνευσης για πέντε γυναίκες καλλιτέχνιδες, αποτέλεσε ο George Clooney, ο οποίος έκανε την πιο ανατρεπτική του φωτογράφηση για τον τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «W».

clooney1.jpg

Ο ηθοποιός αφήνεται στα χέρια των καλλιτεχνών και πρωταγωνιστεί με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στα έργα τους.

clooney2.jpg

Η Γιαπωνέζα Yayoi Kusama τον… «τοποθέτησε», στις θρυλικές πουά εγκαταστάσεις της, ενώ η φωτογράφος Marilyn Minter, επικεντρώθηκε σε μια κοντινή απεικόνιση του ματιού του.

clooney3.jpg

Η Catherine Opie δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην αρρενωπότητα του George και επέλεξε πιο κλασικές πόζες, ενώ η Karen Kilimnik τον ανέδειξε μέσα από ένα σκίτσο.

clooney4.jpg

Τέλος η Tracey Emin ήταν εντελώς αφαιρετική και αντί να απαθανατίσει με τον φακό της τον ηθοποιό, επέλεξε να δημιουργήσει μια εγκατάσταση νέον, εμπνευσμένη από ένα ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσε ο ίδιος ο George Clooney.

clooney5.jpg
Στη συνέντευξή του δε, ο ηθοποιός έδωσε ελπίδα σε πολλές θαυμάστριές του, αφού δήλωσε απερίφραστα ότι δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον έρωτα της ζωής του.

clooney6.jpg

Αν κρίνουμε πάντως από τις γυναίκες που ήταν τα πρότυπα ομορφιάς για τον ίδιο, μάλλον οι ενδιαφερόμενες θα τα βρουν μπαστούνια.

clooney7.jpg
«Ήμουν ερωτευμένος με την Audrey Hepburn. Ήμουν 11 – 12 χρονών και την έβλεπε και έλεγα ότι είναι ότι πιο εκλεπτυσμένο είχα δει ποτέ. Ήμουν ερωτευμένος και με την Grace Kelly επίσης. Ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που έχω συναντήσει», είπε.

clooney8.jpg

clooney9.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top