Στο πλευρό νεαρού πατέρα που συντηρείται από το συσσίτιο της εκκλησίας ο Χ. Χολίδης

Ανταποκρίθηκε στην έκκληση της Β. Χατζηβασιλ��ίου και του πρόσφερε δουλειά

Στο πλευρό νεαρού πατέρα που συντηρείται από το συσσίτιο της εκκλησίας ο Χ. Χολίδης

Έσπασε καρδιές το βράδυ της Πέμπτης η ιστορία του 25χρονου Άλκη που δόθηκε για υιοθεσία από τους γονείς του, οι οποίοι ζούσαν σε τραγικές συνθήκες ανέχειας και δεν μπορούσαν να τον μεγαλώσουν.

Ο Άλκης αν και έζησε όμορφα παιδικά χρόνια με τους θετούς γονείς του, όταν εκείνοι πέθαναν βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση με αποτέλεσμα ο ίδιος, η σύντροφός του και η 18 μηνών κόρη του να συντηρούνται με 200 ευρώ που τους δίνει η θεία του και με το συσσίτιο της εκκλησίας.

Μέσα από την εκπομπή μάλιστα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει δουλειά στον νεαρό πατέρα.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Χρήστος Χολίδης που δεν έμεινε ασυγκίνητος από τις δυσκολίες που ζει ο Άλκης και η οικογένειά του και έσπευσε να βοηθήσει.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάλιστα, μέσα από το Twitter φρόντισε να ευχαριστήσει τον τραγουδιστή και δημόσια, μιας και ο ίδιος δεν θέλει να παίρνουν δημοσιότητα τέτοιες ενέργειές του.

«Με συγκίνησαν τα αντανακλαστικά του Χρήστου Χολίδη στο πρόβλημα επιβίωσης του Άλκη. Είσαι ξεχωριστό παιδί Χρήστο! Σου αξίζουν τα καλύτερα!», έγραψε η παρουσιάστρια.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top