Με Bon Jovi και Taylor Swift θα γιορτάσουν τη μετακόμιση ο William και η Catherine

Ετοιμάζουν super πάρτι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Με Bon Jovi και Taylor Swift θα γιορτάσουν τη μετακόμιση ο William και η Catherine

Πρώτη ανάρτηση: 6/11/2013 00:25

Φαντασμαγορικό πάρτι με τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz ετοιμάζουν ο πρίγκιπας William και η Catherine Middleton για να γιορτάσουν την μετακόμισή του στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge που μετακόμισαν στο διαμέρισμα 1Α μαζί με τον πρίγκιπα George τον περασμένο μήνα, έχουν ήδη κλείσει για το πάρτι τους τον Jon Bon Jovi και την Taylor Swift, οι οποίοι δέχτηκαν να τραγουδήσουν στους βασιλικούς κήπους.

william-kate--z.jpg
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ακούγεται ότι θα τραγουδήσουν για το πριγκιπικό ζεύγος είναι ο James Blunt και η Eliza Doolittle, ενώ ακόμα η λίστα παραμένει ανοιχτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο William και η Catherine θα υποδεχθούν τους καλεσμένους τους στην αίθουσα χορού King’s Gallery, όπου θα έχει στηθεί μια ρεσεψιόν που θα σερβίρει σαμπάνια, ενώ πριν από τη συναυλία το ζευγάρι θα παραθέσει πλούσιο δείπνο από τα χεράκια των πιο γνωστών Βρετανών chef.

Την αυλαία στη συναυλία που θα δοθεί στους βασιλικούς κήπους θα ανοίξει ο Jon Bon Jovi, ενώ θα είναι ανοιχτή και στους κοινούς θνητούς, οι οποίοι όμως θα πρέπει να αγοράσουν εισιτήριο.

concert--z.jpg

Συνολικά θα διατεθούν 500 εισιτήρια στην τιμή των 500 λιρών το ένα, ενώ θα κρατηθούν 250 εισιτήρια για τους VIP καλεσμένους του William και της Catherine.

Η συναυλία θα δοθεί στις 26 Νοεμβρίου, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα συμπαράστασης αστέγων Centerpoint.

Μάλιστα στη συναυλία θα βραβευτεί και ο Jon Bon Jovi με το Youth Inspiration Award για το φιλανθρωπικό του έργο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top