Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην μου»

Πόσες σχέσεις έχει κάνει όλες κι όλες στη ζωή της;

Για τους πρώην της, τις σχέσεις που έχει κάνει στη ζωή της, τις πλαστικές, αλλά και το γάμο μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη.

Η ηθοποιός, δεν έκρυψε πως με τους προηγούμενους δεσμούς της, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις:

«Τους αγαπάω γιατί είναι κομμάτι της ζωής μου. Αρκετοί απ΄αυτούς μάλιστα είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Με ενδιαφέρει να είναι καλά με τις κοπέλες τους και να περνάνε καλά στη ζωή τους».

Άλλωστε στη ζωή της όπως λέει, δεν είχε και πολλές σχέσεις:

«Οι σχέσεις μου είναι μακροχρόνιες και λίγες. Τέσσερις-πέντε όλες κι όλες».

5124_SMARAGDA_KARIDI_1102013.jpg

Τι απαντά όμως σε όσους λένε πως μπορεί να έχει όποιον θέλει;

«Ισχύει με την έννοια ότι θέλω πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν θέλω τους πάντες, ούτε δοκιμάζω αν έχω πέραση σε όλους. Οι άντρες δεν είναι καταναλωτικά αγαθά. Στις σχέσεις δεν ισχύει η ιδιοκτησία. Βλέπεις αν σου ταιριάζει, αν του ταιριάζεις και αναλόγως πορεύεστε. Θέλω κάποιον που να με θέλει, και όχι κάποιον που δεν με θ��λει».

Όσο για το αν κάποια στιγμή θα έκανε πλαστική;

«Δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά. Συνήθως όμως τις τρέμω, γιατί δεν έχουν καλό αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσουν οι φάτσες που βλέπω. Για μένα δεν ξέρω. Μπορεί και να έκανα. Αλλά είμαι πολύ φοβιτσιάρα, και στο νυστέρι και στο αποτέλεσμα».

Όσο για τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιού;

Λέει πως «αν ήθελα θα είχα κάνει. Δεν είναι κάτι που μ΄ενδιαφέρει ο γάμος. Το παιδί με φοβίζει. Γι΄αυτό και δεν έχω κάνει. Με φοβίζει να στερηθώ αυτό που ζω τώρα. Φοβάμαι ότι θα χάσω την αίσθηση της αυτονομίας και της ελευθερίας μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top