Η άγνωστη, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ με τον υιοθετημένο γιο της Πόλυς Πάνου

Τον πήρε έξι μηνών και τον είχε σαν δικό της παιδί (VIDEO)

Η άγνωστη, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ με τον υιοθετημένο γιο της Πόλυς Πάνου

Συγκλονιστική είναι η άγνωστη ιστορία με τον υιοθετημένο γιο της Πόλυς Πάνου.

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών νικημένη από τον καρκίνο, είχε τεράστια αδυναμία στο γιο της Βαγγέλη, τον οποίο υιοθέτησε σε ηλικία έξι μηνών, σε μια εποχή που απαιτούσε τόλμη και τσαγανό.

Η ζωή της δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Έκανε δυο γάμους, αλλά ποτέ δεν κατάφερε ν΄αποκτήσει δικά της παιδιά.

Όταν η ανιψιά της γέννησε ένα αγοράκι, εκείνη ζήτησε να το μεγαλώσει η ίδια. Έξι μηνών πήρε τον Βαγγέλη με δικαστική απόφαση, μεγαλώνοντας τον με αγάπη και τρυφερότητα.

Δεν του έλειψε τίποτα, και ήταν η μεγάλη της έννοια. Ακόμα και στις δύσκολες ώρες της Εντατικής, όταν ξυπνούσε η Πόλυ Πάνου, άπλωνε το χέρι της και τον ρωτούσε αν έφαγε.

Πως έμαθε ο Βαγγέλης ότι είναι υιοθετημένος:

Σε ηλικία 12 ετών έ��αθε από τη βιολογική του μητέρα, πως είχε έναν αδερφό, αλλά δεν ήξερε από ποια μάνα. Έτσι η Πόλυ Πάνου τον έβαλε κάτω, και του είπε όλη την ιστορία. Δεν έμαθε ποτέ ποιος είναι ο πατέρας του. Με τη βιολογική του μητέρα ζει μαζί, αλλά μητέρα αποκαλούσε μόνο την Πόλυ Πάνου.

Η Πόλυ Πάνου, δεν πρόλαβε να τον δει γαμπρό και να της χαρίσει ένα εγγονάκι, αν και ο ίδιος της υποσχέθηκε πως αν γινόταν καλά, θα παντρευόταν σύντομα την αγαπημένη του, Κατερίνα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top