Η απάντηση του Δάντη για την δικαίωση του Μ.Ψαλτάκη και το «My number one»

Δείτε τι δήλωσε ο τραγουδιστής αποκλειστικά στο STAR

Η απάντηση του Δάντη για την δικαίωση του Μ.Ψαλτάκη και το «My number one»
​Ο Χρήστος Δάντης έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την δικαστική απόφαση που δικαίωσε τον Μάνο Ψαλτάκη στην κόντρα τους για το «My number one» δείχνοντας εκείνον σύνθετη του τραγουδιού και μιλώντας στο STAR αποκάλυψε την επομένη κίνησή του ...

«Πρόκειται για πρωτοβάθμια απόφαση. Δεν είναι δευτεροβάθμια. Σέβομαι την απόφαση αυτή, παρ’ όλα αυτά θα ασκήσω και το δικαίωμα μου, έφεσης. Έχω τραγουδήσει πάρα πολλά τραγούδια και έχω γράψει επίσης πολλά. Δεν έχω αμφισβητηθεί ποτέ στο παρελθόν και εύχομαι όχι και στο μέλλον» είπε ο τραγουδιστής.

Όσο για τη μεγάλη επιτυχία, το «My number one», δήλωσε: «Δεν μπορεί η ζωή να σταματήσει σε ένα τραγούδι και σε μια επιτυχία. Έκτοτε έχουν γίνει κι άλλες και σκοπεύω να κάνω κι άλλες τόσες».

Αυτό το διάστημα κάνει συνεχώς πρόβες για τη συναυλία που θα δώσει στο Βεάκειο θέατρο στις 21 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος της θα είναι «Ηλεκτρικός έρωτας» και θα τραγουδήσει ο Πασχάλης Τερζής.

Πέρα από τα επαγγελματικά του, διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του αφού σε λίγους μήνες θα γίνει και πάλι πατέρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top