Σχοινάς: «η Καίτη ταλαιπωρήθηκε πολύ. Δεν σκεφτήκαμε δεύτερο παιδί»

Πώς κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους και τι σχέση έχει με τον γιό του;

Σχοινάς: «η Καίτη ταλαιπωρήθηκε πολύ. Δεν σκεφτήκαμε δεύτερο παιδί»

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την Καίτη Γαρμπή για να αποκτήσουν τον γιό τους, Δημήτρη, εξομολογήθηκε ο Διονύσης Σχοινάς, αποκαλύπτοντας ότι δεν σκέφτηκαν ποτέ να κάνουν δεύτερο παιδί, αλλά και πώς κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους μετά από 16 χρόνια γάμου!

«Ο Δημήτρης ήρθε δύσκολα. Πίστευα πως με την Καίτη δεν θα κάναμε παιδί. Θεωρούσα πως επειδή ο Θεός μάς είχε δώσει δόξα, χρήματα και την τύχη να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα, δεν θα μας τα έδινε όλα», λέει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του.

Όπως προσθέτει ο ίδιος, το ενδεχόμενο να ξαναγίνουν γονείς δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό τους: «η Καίτη ταλαιπωρήθηκε πολύ, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να κάνουμε δεύτερο παιδί».

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυταρχικός. Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο. Πέρασα από θάλασσες και βουνά για να με αφήσει να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στον Δημήτρη το πολύ να έχω ρίξει μια-δυο στον πισινό. Με το γιο μου είμαστε φίλοι, κάτι που θεωρώ λάθος. Πρέπει να υπερισχύει ο ρόλος του πατέρα. Βέβαια, και από μόνος του κρατάει σεβασμό», λέει ο τραγουδιστής για την σχέση του με τον γιό τους.

Η πρόταση γάμου που έκανε στον αέρα της εκπομπής «Μπράβο» ήταν η πρώτη τρέλα του Διονύση για την Καίτη. Από τότε μέχρι σήμερα, ο τραγουδιστής δεν διστάζει να παραδεχθεί πως έχει κάνει κι άλλες, ωστόσο, δεν τις αποκαλύπτει γιατί είναι πολύ προσωπικές!

«Η πρόταση γάμου ήταν κάτι “εφηβικό”. Δεν το είδα ποτέ για την τηλεθέαση! Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω και είχα τα ίδια μυαλά, θα το επαναλάμβανα. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να μη βλέπω το συγκεκριμένο βίντεο, διότι ντρέπομαι. Το έκανα γιατί ήμουν και είμαι ακόμη πολύ ερωτευμένος με την Καίτη», λέει ο Διονύσης.

Όσο για το τι τον «μαγεύει» στην γυναίκα του;
«Ο χαρακτήρας και το χιούμορ της. Τι άλλο; Γι’ αυτό μένω! Δεν υπάρχει το χιούμορ της Καίτης! Έχει τόσο δηλητήριο μέσα. Είναι καταπληκτικό! Θέλεις ένα - δύο δευτερόλεπτα για να το πιάσεις και μετά γελάς πολύ», απαντά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top