Η. Κόζας: «Σωθήκαμε από θαύμα»

Ο τραγουδιστής των Koza Mostra περιγράφει το σοβαρό τροχαίο που είχε

Η. Κόζας: «Σωθήκαμε από θαύμα»

Όπως σας γράψαμε και στο star.gr, οι Koza Mostra αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη συναυλία τους στη Τζια μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχαν στην επιστροφή από Ορεστιάδα προς Θεσσαλονίκη.

«Αφού ζούμε, όλα καλά», ήταν η πρώτη κουβέντα του Ηλία Κόζα, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, το σκηνοθέτη των video clip του συγκροτήματος και την σύντροφό του.

Όπως περιέγραψε ο Ηλίας το αυτοκίνητο το οδηγούσε ο σκηνοθέτης Κυριάκος Νοχουτίδης γιατί ο ίδιος ήταν πάρα πολύ κουρασμένος. Δίπλα του συνοδηγός ήταν η κοπέλα του που ευτυχώς φορούσε ζώνη και στα πίσω καθίσματα καθόταν εκείνος με την Χαρά.

«Ο Κυριάκος προκειμένου να αποφύγει ένα ζώο από τη μέση του δρόμου έκανε ελιγμό. Το αυτοκίνητό μας έπεσε πάνω σε άλλο όχημα με αποτέλεσμα μετά την πρόσκρουση να πέσουνε με σφοδρότητα στο διάζωμα που μας χώριζε από το αντίθετο ρεύμα σχεδόν πλαγιομετωπικά. Το αμάξι ανατράπηκε, έφερε πέντε τούμπες και προσγειώθηκε πλάγια. Ξύπνησα από την πρόσκρουση, πάλευα να κρατήσω κόντρα με τα πόδια μου, ενώ με τα χέρια προσπαθούσα να κρατήσω τη Χαρά», είπε ο τραγουδιστής.

Μετά μάλιστα την πρόσκρουση στο διάζωμα, άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τους αερόσακους και εκείνοι έντρομοι προσπάθησαν να βγουν από το αυτοκίνητο.

Όπως λέει ο Ηλίας, ζουν από θαύμα.

«Ευτυχώς που τα παιδιά μπροστά φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Εγώ έχω γεμίσει μώλωπες, η Χαρά όμως έχει σπάσει τρία πλευρά και από τα θραύσματα των τζαμιών έχει μικρούς εξωτερικούς τραυματισμούς», είπε.

Μετά το ατύχημα, η αρραβωνιαστικιά του Ηλία Κόζα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης, ενώ εκείνος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top