Χάστε τα κιλά των γιορτών

ΔΕΙΤΕ τι κάνουν η Δ. Νομικού και η Κ. Στικούδη

Χάστε τα κιλά των γιορτών

Πέρασαν οι γιορτές και οι επώνυμες κυρίες της showbiz άρχισαν όλες να κάνουν δίαιτα για να χάσουν τα κιλά που πήραν. Αν έχετε λοιπόν κι εσείς το ίδιο πρόβλημα απλά δείτε πώς μπαίνουν σε… πρόγραμμα Δούκισσα Νομικού, Ελένη Μενεγάκη, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Στικούδη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Η Δούκισσα Νομικού πάντα μετά τις γιορτές σταματά να τρώει γλυκά και καταναλώνει μόνο σαλάτες και φρούτα. Μάλιστα επιστρέφει στις τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο, κάνοντας ποδήλατο και τζόκινγκ.

Η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά από την άλλη, δεν ακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα, φροντίζουν όμως να τρώνε πολύ λιγότερο σε σχέση με την περίοδο των γιορτών.

Η Κατερίνα Στικούδη πάλι αποφεύγει τα γλυκά, τρώει φρούτα και πίνει δέκα ποτήρια νερό ημερησίως. Μάλιστα το διατροφικό αυτό πρόγραμμα το ακολουθεί κατά γράμμα για τέσσερις μέρες.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πάλι όταν αποφασίσει να βάλει… φρένο, δεν πίνει καθόλου αλκοόλ, αποφεύγει να τρώει βράδυ και καταναλώνει κατά κύριο λόγο Light τροφές.

Τέλος η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη μαγειρεύει στον ατμό και το αγαπημένο της φαγητό είναι το φιλέτο σολομού με λαχανικά, όπως το καρότο, τα κολοκυθάκια και το μπρόκολο. Επίσης προτιμά να τρώει ψητό κοτόπουλο με σαλάτα ή σπανακόρυζο.

Δείτε το videoΠου πρόβαλε η εκπομπή «Μίλα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top