ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο PIERCE BROSNAN: Η κόρη του «έφυγε», χτυπημένη από καρκίνο των ωοθηκών

Είχε την ίδια ασθένεια με τη μητέρα της-Πέθαναν με ένα χρόνο διαφορά!

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο PIERCE BROSNAN: Η κόρη του «έφυγε», χτυπημένη από καρκίνο των ωοθηκών

Συντετριμμένος είναι ο Pierce Brosnan, από την τραγική απώλεια της 42χρονης κόρης του, η οποία «έφυγε» από τη ζωή, «χτυπημένη» από καρκίνο των ωοθηκών.

pierce2.jpg
Η 42χρονη Charlotte Emily, είχε ακριβώς την ίδια ασθένεια με τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή, όταν ήταν μόλις 43 ετών.

pierce3.jpg
Τα δυσάρεστα νέα, ανακοίνωσε επίσημα ο 60χρονος ηθοποιός, λέγοντας πως «στις 28 Ιουνίου, η αγαπημένη μου κόρη Charlotte Emily, πέρασε στην αιώνια ζωή, έχοντας υποκύψει στον καρκίνο των ωοθηκών. Δίπλα της, ήταν ο σύζυγος της Alex, και τα δυο της παιδιά, Isabella και Lucas, και τα αδέρφια της, Christopher και Sean».

pierce4.jpg
Ο Brosnan, που τη στιγμή που έφυγε η κόρη του από τη ζωή βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «November Man» στην Ανατολική Ευρώπη, είναι συντετριμμένος, μιας και αυτή είναι η δεύτερη φορά που χάνει άνθρωπο της οικογένειας του από την ίδια ασθένεια.

pierce5.jpg
Πρώτα τη γυναίκα του, κι έπειτα την κόρη του.

«H Charlotte πάλεψε με την ασθένεια της με θάρρος, ανθρωπιά και α��ιοπρέπεια. Οι καρδιές μας είναι σπασμένες από την απώλεια του όμορφου πολυαγαπημένου μας κοριτσιού. Προσευχόμαστε για εκείνη, και ευχόμαστε να βρεθεί γρήγορα θεραπεία γι΄αυτή την ασθένεια. Σας ευχαριστούμε όλους για τα συλληπητήρια σας» καταλήγει ο Brosnan στην ανακοίνωση του.

pierce6.jpg
Η 42χρονη κόρη του Brosnan, αφήνει πίσω το σύζυγο της, και δυο παιδιά, την 15χρονη Isabella και τον 8χρονο Lucas.

pierce7.jpg
H Emily, έχασε τη μητέρα της από καρκίνο των ωοθηκών όταν ήταν εννέα ετών. Στα 38 της, διαγνώστηκε με καρκίνο, και τελικά αφού πάλεψε αξιοπρεπώς για τέσσερα χρόνια, έφυγε από τη ζωή στα 42 της.

family.jpg
*Η Charlotte ήταν θετή κόρη του "James Bond". Ο Brosnan, παντρεύτηκε τη μητέρα της, Cassandra η οποία είχε δυο παιδιά απο τον προηγούμενο γάμο της. Tην Charlotte και τον Christopher. Ο Brosnan, τα υιοθέτησε, δίνοντας τους το επίθετο του, και δηλώνοντας κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του, πως ποτέ δεν τα ξεχώρισε από τα βιολογικά του παιδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top