ΔΕΙΤΕ τι έγινε στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Καλομοίρας με τα διδυμάκια της

Τα κρατάει αγκαλιά και λάμπει από ευτυχία

Όπως είχαμε γράψε�� και εδώ στο star.gr, το Καλομοιράκι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά αγκαλιά με τους τρεις άνδρες της ζωής της, τον Γιώργο, τον Νικολάκη και τον Δημητράκη.

kalomoira1.jpg

Χωρίς να μπορεί να βγάλει το χαμόγελο από τα χείλη της, η Καλομοίρα μίλησε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της, αλλά και τη συμπαράσταση που είχε από τον καλό της.

«Η εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ δύσκολη. Είχα ναυτία και εμετούς. Έκλαιγα κάθε μέρα», είπε το Καλομοιράκι που δεν έκρυψε την ανακούφισή της όταν κράτησε τα αγόρια της στην αγκαλιά της.

kalomoira2.jpg

Ο Γιώργος μάλιστα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν πολύ προστατευτικός και μάλιστα είχε φροντίσει να της κλείσει και personal trainer, αφού η Καλομοίρα είχε μεγάλο άγχος για το πώς θα χάσει τα περιττά κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα το πρώτο δώρο που της έκανε ήταν ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο για να μεταφέρονται όλοι με ασφάλεια.

kalomoira3.jpg

Τώρα οι δύο περήφανοι γονείς χαζεύουν τα μικρά τους που μέρα με τη μέρα ανακαλύπτουν και κάτι καινούργιο, γεμίζοντας τη ζωή τους με γέλια και ευτυχία.

«Τα μωρά μας σφίγγουν τα δάχτυλα και προσπαθούν να γυρίσουν μπρούμυτα. Ο Νικολάκης τελευταία έχει ανακαλύψει τα πόδια του, τα πιάνει και προσπαθεί να τα βάλει στο στόμα του», λέει η Καλομοίρα.

kalomoira4.jpg

Η φωτογράφηση έγινε στο σπίτι της Καλομοίρας στην Ουάσινγκτον που είχε μετατραπεί στην κυριολεξία σε στούντιο.

kalomoira5.jpg
Το Καλομοιράκι μάλιστα φρόντισε να τραβήξει όλα τα παρασκήνια και να τα ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα για τα μάτια των θαυμαστών της και μόνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top