30 υπηρέτριες δεν φτάνουν για να κάνουν λαμπίκο το σπίτι του Ντέιβιντ Χάσελχοφ!!

Θα σου φύγει το κεφάλι με τη βίλα του ηθοποιού !!!

30 υπηρέτριες δεν φτάνουν για να κάνουν λαμπίκο το σπίτι του Ντέιβιντ Χάσελχοφ!!

​Όταν ψάχνεις ένα δυαράκι να βάλεις το κεφαλάκι σου με 300 άντε 400 ευρώ, ένα εγκεφαλικό το παθαίνεις βλέποντας το σπίτι που κατάφερε να αγοράσει ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ !!!

david-hasselhoff-new-house-photos-019-480w-2.jpg

Η βίλα (έτσι όπως την ξέρουμε) είναι τσαντίρι μπροστά του!!! Γιατί στο νέο σπίτι του μεγάλου σταρ θα μπορούσε να μείνει τρόπος του λέγειν ένα ολόκληρο χωριό!!!! Εκτός από τις πισίνες, τα παρκινγκ και την τεράστια αυλή που είναι πλημμυρισμένη με πρασινάδα και εξωτικά δέντρα, το σπίτι στο εσωτερικό του είναι «κεντημένο» με γρανίτες και ακριβά μάρμαρα ...

david-hasselhoff-new-house-photos-013-480w-1.jpg

Οι τραπεζαρίες, τα τεράστια living room και οι επιβλητικές σκάλες όλα σε γήινα χρώματα σου δίνουν την αίσθηση ότι κοιτάς βασίλειο και όχι σπίτι ...

david-hasselhoff-new-house-photos-012-480w-1.jpg

Όσο για τα μπάνια, είναι αυτό που λέμε ότι ντρέπεσαι όχι απλά να μπεις αλλά και να τα κοιτάξεις!!! Ούτε στο πιο “in” μαγαζί τέτοια επένδυση!! Η βιβλιοθήκη του Ντέιβιντ μου θύμισε αυτή του πανεπιστημίου μου, ενώ το «καλό» σαλόνι με το τζάκι για τους επισκέπτες είναι σαν γήπεδο, μόνο η μπαλίτσα λείπει!!!

david-hasselhoff-new-house-photos-018-480w-2.jpg

Και ύστερα σου λένε γίνε παιδί μου γιατρός ή δικηγόρος αν θες να γίνεις πλούσιος.... τελικά αλλού είναι το χρήμα, αρκεί να ξέρεις να κολυμπάς στα βαθιά όπως έκανε ο Μιτς του Baywatch!

baywatch_soon_on_the_big_screen.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top