Το σέξι ατύχημα της Lindsay Lohan στην παραλία!

Μετά τη φωτογράφιση στο Playboy, πήγε στη Χαβάη

Το σέξι ατύχημα της Lindsay Lohan στην παραλία!
Μπορεί να στερήθηκε τις λιχουδιές, να γυμνάστηκε πολύ και γενικά να επέδειξε εγκράτεια ώστε να φωτογραφηθεί για το Playboy, αλλά τελικά οι κόποι της απέδωσαν καρπούς!

Για τη Lindsay Lohan μιλάμε, που μετά το γυμνό εξώφυλλο στο μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό του κόσμου, πήγε μια βολτούλα στη Χαβάη, έτσι για να χαλαρώσει το κορίτσι.

Μαυρισμένη, γυμνασμένη και με ένα πολύχρωμο animal print μπικίνι, η 25χρονη ηθοποιός-τραγουδίστρια, πάλεψε με τα κύματα και το κατευχαριστήθηκε.
Παρόλο που εκείνη τη μέρα είχε συννεφιά και ο καιρός δεν ήταν με το μέρος της, η Lindsay δεν πτοήθηκε. Βούτηξε στη θάλασσα και το έκανε το μπανάκι της, παρόλο που ξεπάγιασε, αν ��ρίνουμε από την έκφραση του προσώπου της!

Βέβαια, είχε και ένα… «ατυχηματάκι», μιας και το πάνω μέρος του μαγιό της παραήταν μικρό για τα πλούσια προσόντα της, με αποτέλεσμα να κατέβει λιγάκι και να έχουμε αποκαλυπτήρια.

Κατά τ΄άλλα, η σιλουέτα της άφησε τους περισσότερους με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς το σώμα της μετά από χρόνια καταχρήσεων και συνεχείς αυξομειώσεις βάρους, έχει επανέλθει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Κάντε κλικ και δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την καυτή της εξόρμηση στην παραλία...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top