Demy: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί είμαι ντροπάλη»

«Δε θέλω να ασχολούνται με μένα για τη σχέση μου»

Demy: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί είμαι ντροπάλη»

Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη λέει η Demy από την αρχή που η σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη έγινε γνωστή και επιμένει στην απόφασή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, δήλωσε ότι δε θέλει να μιλά για τα προσωπικά της και προτιμά να προβάλλεται μόνο μέσα από τη δουλειά της.

demy2.jpg

«Νομίζω, ότι απλά είμαι λίγο ντροπαλή. Δεν θέλω να το κρύβω, αλλά δεν θέλω και να μιλάω γι’ αυτό και γενικότερα για τα προσωπικά μου. Δεν θα αλλάξω κάτι στη ζωή μου, ούτε θα με ενοχλήσει, αν βγει κάποια φωτογραφία με το σύντροφό μου αλλά δεν θα ήθελα να βγαίνουν από το δικό μου στόμα λεπτομέρειες για τη σχέση μου. Η επιθυμία μου είναι να είμαι γνωστή γιατί ο κόσμος ξέρει τα τραγούδια μου. Αν κάποια στιγμή σταματήσω να προσφέρω ευχαρίστηση με αυτά ή με κάτι άλλο αξιόλογο γενικότερα, προτιμώ απλά να εξαφανιστώ, να μην βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο. Το να ασχολείται ο κόσμος μαζί μου, γιατί προβάλω μια σχέση μου, δεν το θέλω με τίποτα», τόνισε.

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι την ενοχλεί αρκετά που οι παπαράτσι την κυνηγούν για ένα ενσταντανέ με τον καλό της, αν και όπως είπε το καταλαβαίνει.

«Με ενοχλεί και αυτό, όμως, είναι κατανοητό. Κι εγώ μικρότερη ήθελα να ξέρω τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή τα ινδάλματά μου. Επίσης, δεν παρεξήγησα ποτέ κάποια τραγουδίστρια που θέλει να προβάλει την προσωπική της ζωή. Δεν είναι αρνητικό αυτό, μέχρι ενός σημείου βέβαια. Το να πει κάποιος "ναι, είμαι με αυτόν τον άνθρωπο και είμαι καλά" είναι σεβαστό», είπε.

demy1.jpg

Τέλος παραδέχθηκε ότι ποτέ δεν είναι ευχαριστημένη και πάντα αναζητά να κάνει καινούργια πράγματα.

«Έχω αυτήν την ανασφάλεια, ότι ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένη. Για παράδειγμα τώρα ήμουν διακοπές και έλεγα ότι ανυπομονώ να ξεκινήσω να κάνω πράγματα, να προετοιμάσω τις εμφανίσεις για τα Mad Αwards, να δω το video clip του "The Sun". Γενικά έχω πολύ όρεξη να κάνω συνέχεια πράγματα», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top