ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ! Πασίγνωστη τραγουδίστρια ήπιε… τα ούρα της!

ΔΕΙΤΕ την στο VIDEO, να το κάνει on camera! ΔΕΝ θα το πιστεύετε!

Ως που μπορεί να φτάσει κάποιος για να κάνει ντόρο και νούμερα;

Αν κρίνουμε από την Kesha… σίγουρα στα άκρα!

Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή η 26χρονη τραγουδίστρια, δεν δίστασε να πιει τα... ούρα της on camera, κατά τη διάρκεια επεισοδίου της reality σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί στο MTV, «Kesha: My Crazy Beautiful Life».

kesha1.jpg
Όπως θα δείτε τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο video, η Kesha χωρίς δισταγμό, αρπάζει το μπουκάλι κατά τη διάρκεια συζήτησης με την κολλητή της, και πίνει από τα ούρα της, αν και στη συνέχεια αηδιάζει.

kesha3.jpg
Όπως είναι φυσικό, το εν λόγω επεισόδιο δεν έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής, με το Αμερικανικό Τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονιών που έχει ως αντικείμενο του να «εποπτεύει» όσα τηλεοπτικά προγράμματα είναι «φιλικά» προς την οικογένεια, να «κράζει» την Kesha, πως «αυτό που είδαμε ήταν αηδιαστικό. Γιατί πρέπει να πληρώνουμε για να βλέπουμε αυτά τα σκουπίδια; Είναι εξοργιστικό!» είπαν.

kesha2.jpg
Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Kesha προκαλεί, μιας και η νεαρή τραγουδίστρια αρέσκεται σε εξωφρενικά πράγματα και δηλώσεις.

Πρόσφατα, βγήκε και είπε πως συνθέτει μουσική με… τα στήθη της!

kesha4.jpg
«Τα βάζω πάνω στο πιάνο, και τα αφήνω να παίζουν με τα πλήκτρα. Κάνουν σαν τρελά, και ξαφνικά, μου έρχονται στο μυαλό όλες αυτές οι μελωδίες».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ KESHA ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΟΥΡΑ!

​​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top