ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Λ. Λιβιεράτος κεράτωσε τη Γ. Διαμαντή με την Ε. Αδάμ

Έκλεισε τους παλιούς λογαριασμούς το πρώην ζευγάρι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Λ. Λιβιεράτος κεράτωσε τη Γ. Διαμαντή με την Ε. Αδάμ

Τι σου είναι η ζωή. Κάποια στιγμή τα φέρνει έτσι και κλείνει όλους τους παλιούς λογαριασμούς. Έτσι συνέβη και με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τη Γιολάντα Διαμαντή.

Οι δυο τους που λέ��ε, παλιά, πολύ παλιά ήταν ζευγάρι. Ο χωρισμός τους μάλιστα δεν ήταν και πολύ φιλικός αφού η Γιολάντα ανακάλυψε ότι ο Λάμπης την απατά με την… Εύη Αδάμ!!!!

Ναι, ναι, καλά διαβάζετε, το παραδέχθηκαν και οι δύο στη ραδιοφωνική εκπομπή της Γιολάντας όπου ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν καλεσμένος.

«Την έσωσα τη Γιολάντα. Αυτό να ξέρεις μόνο», παραδέχθηκε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Πώς έγινε όμως το σκηνικό;

Τα είχανε λοιπόν τα παιδιά και εκείνη την περίοδο ήταν άρρωστος ο πατέρας του τραγουδιστή. Πήγαιναν λοιπόν οι δυο τους για να τον δουν στο νοσοκομείο σχεδόν καθημερινά. Μια μέρα όμως ο Λάμπης ήθελε να πάει μόνος του. Επέμενε κιόλας οπότε η Γιολάντα έμεινε σπίτι.

Έλα όμως που ο διάολος έχει πολλά ποδάρια!!! Έτυχε λοιπόν να πάει για φαγητό με τον κολλητό του Λιβιεράτου σε ένα τελείως κουλό εστιατόριο και εκεί να μάθει την πικρή αλήθεια.

«Μπαίνω μέσα στο εστιατόριο και βλέπω τον Λάμπη τετ α τε με την Εύη Αδάμ. Με το που τους βλέπω βγήκα έξω και έκανα εμετό», αποκάλυψε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Ο Λάμπης πάλι ατάραχος. Μέχρι και να κάτσει μαζί τους στο τραπέζι της είπαν. Αλλά εκείνη… κυρία. Πήρε το παλτουδάκι της και έφυγε.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top