Στην ίδια σχολή με τον Robert De Νiro ο Γ. Καραμίχος

Γύρισε σελίδα στο Λος Άντζελες

Στην ίδια σχολή με τον Robert De Νiro ο Γ. Καραμίχος

Μια νέα ζωή στο Λος Άντζελες απολαμβάνει ο Γιώργος Καραμίχος που σπουδάζει στη φημισμένη σχολή υποκριτικής Stella Adler, από την οποία αποφοίτησαν ο Robert De Niro, ο Marlon Brando, η Salma Hayek, ο Benicio Del Torro και πολλοί ακόμα αστέρες του Hollywood.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στην Πόλη των Αγγέλων χάρη σε μια υποτροφία που πήρε και ρουφάει κάθε εμπειρία που ζει καθημερινά.

Τα πρωινά παρακολουθεί μαθήματα στη σχολή, λίγο αργότερα μελετά ρόλους, το απόγευμα κάνει την αγαπημένη του γυμναστική και τα βράδια απολαμβάνει την παρέα συναδέλφων του σε γνωστά στέκια του L.A.

Ο ίδιος έχει νοικιάσει ένα loft στο κέντρο της πόλης και πολύ συχνά χαλαρώνει βλέποντας το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα.

Μάλιστα στο Λος Άντζελες αρκετοί είναι αυτοί που τον έχουν ξεχωρίσει και μιλούν για το ταλέντο του.

Τις προάλλες πρωταγωνίστησε στον «Βυσσινόκηπο», ερμηνεύοντας το ρόλο του Γκάγιεφ, στην οποία πήραν μέρος οι καλύτεροι φοιτητές της σχολής.

Και μπορεί οι φίλοι του να λένε ότι ο Γιώργος είναι ξετρελαμένος με τον Λος Άντζελες, όμως την Ελλάδα δεν την αλλάζει με τίποτα, αφού εδώ μένει και η κόρη του Ρεγγίνα.

Σε λίγες μέρες μάλι��τα θα βρεθεί και στην Αθήνα, αφού θα πρωταγωνιστήσει για έκτη χρονιά στην παράσταση «Η Μέθοδος Γκρόνχολμ» που ανεβαίνει στο Θέατρο Τέχνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top