Μάριος Αθανασίου: «Είμαι ερωτευμένος! Θα ήθελα να κάνω 2ο παιδί»

Δηλώνει φίλος με τον Πάνο Μουζουράκη, τον νυν της πρώην του

Μάριος Αθανασίου: «Είμαι ερωτευμένος! Θα ήθελα να κάνω 2ο παιδί»

Ερωτευμένος δηλώνει ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος μάλιστα δεν διστάζει να αποκαλύψει πως θα ήθελε να κάνει και δεύτερο παιδί. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Θα το σκεφτόμουν να κάνω κι άλλο αν και έχω μεγαλώσει.

Πάντα το άγχος μου ήταν να μην έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας από το παιδί μου. Αλλά μπορεί και να το πάθω.

Με το Αλέξανδρο που έχω 30 χρόνια διαφορά θεωρώ ότι είμαι οριακά. Ξέρω τα παιχνίδια του, παίζουμε μαζί Playstation, αλλά σε 10 χρόνια ίσως να μην μπορώ να τον ακολουθήσω. Και αναφέρομαι κυρίως στην εφηβεία όπου οι γονείς πρέπει να είμαστε alert.»

O ηθοποιός στην συνέχεια επιβεβαίωσε πως ο Πάνος Μουζουράκης ο νύν της πρώην του Μαρίας Σολωμού, του πρότεινε να παίξει σε θεατρικό. «Ναι, ο Πάνος μου το πρότεινε και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Που είναι το περίεργο; Με την Μαρία έχουμε χωρίσει επτά χρόνια και δεν υπάρχουν μεταξύ μας άλυτα θέματα. Όταν είσαι νορμάλ άνθρωπος, τι να σε νοιάζει ποιος είναι ο φίλος της πρώην σου; Άλλωστε ο Πάνος δεν είναι ο γκόμενος που γνώρισε πριν μια βδομάδα και βλέπονται στα κρυφά. Έχουν σχέση. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του ούτε και να διεκδικήσω από αυτόν!

Άσχετα με το θεατρικό που εσείς μπορεί να το μάθατε τώρα, εγώ μπορεί να πίνω και καφέ μαζί του! Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται ότι θέλει –τα ίδια αντιμετώπιζα και το 2008 επειδή δεν παντρευόμουν την Μαρία-. Με ρωτούσαν όλοι: “Γιατί δεν παντρεύεσαι;” Τι να παντρευτώ; Ποια η διαφορά; Κοινωνικά ό,τι κι αν κάνεις θα το σχολιάσουν».

Όσο για το χωρισμό του με την Μαρία Σολωμού; «Στην αρχή ενός χωρισμού περνάς πάντα δύσκολα. Δε μπορείς να χωρίσεις και να είσαι με τα βιολιά»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top