ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Η ολική μεταμόρφωση του Marc Jacobs από «σπασίκλα» σε… κούκλο!

ΔΕΙΤΕ τον πως ήταν ΠΑΛΙΑ και πως είναι ΣΗΜΕΡΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Η ολική μεταμόρφωση του Marc Jacobs από «σπασίκλα» σε… κούκλο!

Η ολική μεταμόρφωση του Marc Jacobs από «σπασίκλα» σε… παίδαρο με κοιλιακούς, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

marc past2.jpg
Ο διάσημος σχεδιαστής που σας τον δείξαμε να γιορτάζει τα 50 του χρόνια με τον αγαπημένο του πορνοστάρ στη Βραζιλία, μπορεί σήμερα να είναι «φέτες» και με κορμί που θα ζήλευαν πολλοί νεότεροι του, αλλά στο παρελθόν… ΔΕΝ ήταν έτσι!

marc past4.jpg
Μια ματιά στις φώτο από το 1990 και μετά, θα σας πείσει. Μέσα σε 13 περίπου χρόνια, ο Marc Jacobs κατάφερε να γίνει ΑΛΛΟΣ άνθρωπος!

marc past5.jpg
Χαρακτηριστική, είναι η φώτο του από το 2003 που τον δείχνει ωσάν «σπασίκλα», με γυαλιά, ανακατωμένα μαλλιά, και ρούχα ο,τι να΄ ναι.

marc past.jpg
Και οι φώτο από τα επόμενα χρόνια όμως δεν είναι καλύτερες. Στις περισσότερες, ο 50χρονος σήμερα σχεδιαστής, φορά φαρδιά ρούχα που δεν τον κολακεύουν καθόλου, και γενικά έχει πολύ ατημέλητη εμφάνιση.

marc past6.jpg
Όλ΄ αυτά μέχρι περίπου το 2006, όπου σταδιακά ο σχεδιαστής άρχισε να γίνεται «άλλος» άνθρωπος, και αρχίσαμε να τον βλέπουμε με νέο look, γυμνασμένα μπράτσα, και πολύ πιο στιλάτη εμφάνιση.

marcpast7.jpg
Όσο γιατί μέσα στα 13 περίπου αυτά χρόνια δεν είχε κάνει καμία προσπάθεια ν΄αλλάξει;

Επειδή όπως λέει, «ποτέ δεν με ένοιαζε η εμφάνιση μου. Έλεγα “ποιος νοιάζεται”; Είμαι στο studio 16 ώρες τη μέρα, και κανείς δεν με βλέπει!»

marcpast8.jpg
Ήταν όμως να μην κάνει την αρχή και το κορμί ο 50χρονος σχεδιαστής, ο οποίος από τότε που έγινε μπρατσαράς, δεν έχει σταματήσει να μας δείχνει τους μυς και τις γραμμώσεις του!

marc sexy.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top