Baby Reindeer: Η αληθινή «Μάρθα» αποκαλύπτεται - «Εμμονικός ο Γκαντ»

Τι είπε η Φιόνα Χάρβεϊ για τη σειρά του Netflix

Baby Reindeer

Η Φιόνα Χάρβεϊ, η γυναίκα που φέρεται να αποτέλεσε την έμπνευση για τον χαρακτήρα της εμμονικής stalker «Μάρθας» στη σειρά «Baby Reindeer» του Netflix, μίλησε σε συνέντευξή της για τα όσα της αποδίδονται και πέρασε στην αντεπίθεση.

«Squid Game»: Ηθοποιός της σειράς κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση

Η Χάρβεϊ μίλησε αποκλειστικά στον Πιρς Μόργκαν, και ισχυρίστηκε ότι δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή της από φαν της σειράς που κατάφεραν να την εντοπίσουν. Υποστηρίζει δε πως εκείνη ήταν το πραγματικό θύμα.

«Κεραυνοί» Μενδώνη για τη σειρά «Μέγας Αλέξανδρος» του Netflix 

Στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Baby Reindeer», πρωταγωνιστεί ο Ρίτσαρντ Γκαντ στο ρόλο του «Ντόνι» ως εργαζόμενου σε παμπ, ενώ η Τζέσικα Γκάνινγκ υποδύεται τη «Μάρθα» που γίνεται ο εφιάλτης του.

Στη σειρά «Baby Reindeer», πρωταγωνιστεί ο Richard Gadd στο ρόλο του «Ντόνι» ως εργαζόμενου σε παμπ, ενώ η Jessica Gunning υποδύεται τη «Μάρθα»

Ο Ρίτσαρντ Γκαντ που υποδύεται τον ρόλο του «Ντόνι» ως εργαζόμενου σε παμπ και η ηθοποιός Τζέσικα Γκάνινγκ που υποδύεται τη «Μάρθα» / AP

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Ρίτσαρντ Γκαντ γνωρίζει για πρώτη φορά την «Μάρθα» όταν εκείνη μπαίνει στην παμπ όπου εργάζεται δείχνοντας πολύ στενοχωρημένη και τότε ο μπάρμαν της προσφέρει μια κούπα τσάι, με την ιστορία ωστόσο να εξελίσσεται σε μια υπόθεση εμμονικής παρακολούθησής του.

Η Σκωτσέζα δικηγόρος Φιόνα Χάρβεϊ, ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή του Μόργκαν, περιέγραψε τον 34χρονο Γκαντ ως εμμονικό και ως «έναν πραγματικό ψυχοπαθή» που «τα κατάφερε πολύ καλά επειδή με δυσφήμησε».

«Απλώς γενικά πιστεύω ότι έχει ακραία ψυχιατρικά προβλήματα». «Είναι ένα έργο μυθοπλασίας, είναι ένα έργο υπερβολής» είπε για τη σειρά του Netflix. «Και συναντηθήκαμε δύο, τρεις φορές» περιέγραψε σχετικά με τη γνωριμία της με τον Γκαντ.

Ερωτηθείσα αν έχει παρακολουθήσει τη σειρά, απάντησε: «Καθόλου. Έχω ακούσει για τη σκηνή του δικαστηρίου, για τις ποινές φυλάκισης και όλα αυτά τα πράγματα… Δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα από αυτά».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top