Τσίρκο φέτος η Eurovision...

Όχι που θα το γλιτώναμε!

Τσίρκο φέτος η Eurovision...
Αυτό που κάθε χρόνο έχουμε στην Eurovision και ένα τσίρκο, μην νομίζετε ότι θα το γλιτώσουμε φέτος... Κάποιοι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στην σκηνή, μας ετοιμάζουν ψυχολογικά, μέσα από τα βίντεο κλιπ που ετοίμασαν. Τα ενδυματολογικά εγκλήματα θα έκαναν την Coco Channel να το σκεφτεί να μην ξαναράψει. Τα δε χτενίσματα; Θα έκαναν τον Τρύφωνα Σαμαρά να αφήσει τις βούρτσες. Όλα θα τα δούμε στην σκηνή της Eurovision φέτος.

Ξεκινάμε από κοντά, από τα Σκόπια, με την τραγουδίστρια να εμφανίζεται ως άλλη μάγισσα. Μόνο η γυάλινη σφαίρα της λείπει.

Κάηκε η λάμπα στο σπίτ��; Κανένα πρόβλημα. Η Μολδαβία αναλαμβάνει να σας αποστείλει πορτατίφ στο σπίτι μαζί με την τραγουδίστρια, της οποίας το φόρεμα δεν λάμπει, αλλά ανάβει.

Ότι περίσσεψε επίσης από την Εβδομάδα Μόδας σε Σβαρόφσκι το πήρε η συμμετοχή της Λετονίας και τώρα ψάχνει ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τα δικά του κουστούμια.

Και μη μιλάτε για κρίση γιατί δεν είδατε ακόμα το βίντεο κλιπ της Ολλανδίας. Τίποτα δεν έμεινε. Ούτε κάμεραμαν δεν είχαν, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να τραβήξει το βίντεο κλιπ με το κινητό της!

Και επειδή φέτος η Eurovision δίνει τόπο στα νιάτα, (βλέπε Αγάθωνας, Μπόνι Τάιλερ), που να δείτε η Ελβετία τι στέλνει. Όχι 7χρονο, αλλά παππού ογδόντα φεύγα παρακαλώ. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top