Γνωστό μοντέλο αποκαλύπτει ότι έχει κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου

Μιλά για τον ρατσισμό που βίωσε

Γνωστό μοντέλο αποκαλύπτει ότι έχει κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου

Η Βανέσσα Πιτσικάλη έγινε γνωστή ως dj γιατί παίζει μουσικά σε διάφορα clubs, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, ενώ παράλληλα δουλεύει και σαν μοντέλο. Τώρα λοιπόν, αποκαλύπτει ότι έχει κάνει αλλαγή φύλου και μιλά για τον ρατσισμό που έχει βιώσει.

«Ηλίθιες προκαταλήψεις υπάρχουν και υπήρχαν πάντα. Δεν έδωσα ποτέ σημασία σε ψιθύρους. Έχω φάει πόρτες στο παρελθόν σε δουλειές και ξέρω πολύ καλά ότι ο λόγος ήταν ένας: Η ρατσιστική αντιμετώπιση κάποιων που με πλησίασαν για την ιδιαιτερότητα μου, μόνο και μόνο για να βγάλουν γούστα. Δεν τους έκατσε και με απέρριψαν», λέει.

montelo1.jpg

Όπως είπε, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τους άλλους να την αποδεχθούν γι’ αυτό που είναι, κάτι που την κούρασε πολύ.

«Έκανα τεράστια προσπάθεια και ασταμάτητη ακόμα και τώρα. Εγώ πρέπει στην προσωπική μου ζωή να είμαι παραπάνω από όσο πρέπει συντηρητική , γιατί εύκολα κάνουν την τρίχα...τριχιά σε ότι αφορά το όνομα μου», τονίζει.

montelo2.jpg

Μάλιστα εδώ και πέντε χρόνια έχει μια σοβαρή σχέση με έναν άνδρα που τον αποκαλεί… σύζυγό της.

«Είμαι πέντε χρόνια σε σχέση με πολύ γνωστό επιχειρηματία και για μένα είναι ο σύζυγός μου. Μεταξύ μας δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα για την ιδιαιτερότητά μου. Απλά η ομορφιά έχει πάντα το τίμημά της. Κακές γλώσσες υπάρχουν πολλές, αλλά εγώ δεν μένω ποτέ στα αρνητικά», λέει.

montelo3.jpg

Όσο για την επιλογή της να παίζει μουσική μόνο με τα εσώρουχά της, εκείνη λέει:

«Όταν παίζω μουσική νιώθω ελεύθερη και τα ρούχα με επαναφέρουν στην πραγματικότητα, με προσγει��νουν. Επομένως χωρίς αυτά μπορώ και εκφράζομαι καλύτερα»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top