Το ξανάβαλε το μονόπετρο… κοτρώνα η Angelina Jolie

Πού την τσακώσαμε να το φοράει;

 Το ξανάβαλε το μονόπετρο… κοτρώνα η Angelina Jolie

Τόσο ήταν… Η Angelina Jolie μπορεί να φορούσε την απλή και ταπεινή βέρα της προγιαγιάς του Brad Pitt κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ρουάντα, όμως με το που επέστρεψε στη Νέα Υόρκη την έβαλε και πάλι στο κουτάκι της και φόρεσε τη διαμαντένια κοτρώνα που της είχε χαρίσει ο καλός της.

angie6.jpg

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Angelina μαζί με τους δυο της γιους, τον Knox και τον Pax να πηγαίνουν σε γνωστό παιχνιδάδικο της πόλης για να αγοράσουν παιχνίδια.

angie1.jpg

Με το που βγήκαν από το αυτοκίνητό τους οι φωτογράφοι καραδοκούσαν και άρχισαν να αστράφτουν τα φλας. Όμως και κάτι άλλο άστραφτε στο αριστερό χέρι της Angie και δεν ήταν άλλο από το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει ο Brad πέρσι.

anfie3.jpg
Σιγά καλέ να μην άφηνε κοτζάμ διαμαντένιο δαχτυλίδι να αραχνιάζει στο συρτάρι. Το ξαναέβαλε λοιπόν το κορίτσι και πήγε για ψώνια με τα πιτσιρίκια της.

angie7.jpg

Οι τρεις τους πέρασαν πάρα πολύ όμορφα, εκτός από την ώρα που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους φωτογράφους. Εκεί ο Pax έδειξε να ενοχλήθηκε πάρα πολύ, ενώ ο Knox, γλυκός και ευγενικός τους χάρισε ένα χαμόγελο και ένα μικρό νεύμα.

angie2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top