«Έχουμε πίστη για τον Τόμας, αλλά ο χρόνος παίζει μαζί μας»

Στην Εντατική χωρίς κανένα σημάδι - τι περιμένουν γιατροί και οικογένεια

«Έχουμε πίστη για τον Τόμας, αλλά ο χρόνος παίζει μαζί μας»

Το θαύμα... Αυτό περιμένουν πλέον όλοι για τον Τόμας Πρωτόπαπα, που εδώ και 13 ημέρες δίνει την «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, στην Εντατική του ΚΑΤ.

Ο νεαρός ηθοποιός παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, με την οικογένειά του και τους φίλους του να συνεχίζουν να εύχονται και να προσεύχονται, όπως κάνει και πολύς κόσμος που αγάπησε τον Τόμας μέσα από την δουλειά του.

«Τελευταία μας ελπίδα, ένα θαύμα», είπε την Παρασκευή στο Star ο θείος του Τόμας, προσθέτοντας πως περίμεναν τα αποτελέσματα από τη νέα φαρμακευτική αγωγή, αλλά οι γιατροί τους είπαν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

Όπως είπε ο θείος του ηθοποιού, οι εξετάσεις που επρόκειτο να γίνουν δεν έγιναν. «Οι γιατροί θέλουν να καθαρίσει εντελώς ο οργανισμός του από τα φάρμακα και μετά να τον υποβάλλουν σε τεστ για να δουν αν θα αντιδράσει ο εγκέφαλός του. Έχουμε πίστη και κουράγιο, αλλά ο χρόνος παίζει μαζί μας», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Την Δευτέρα, οι γονείς, η σύντροφος και οι φίλοι του Τόμας θα περιμένουν τις απαντήσεις από την καινούργια θεραπεία. Θα περιμένουν μία αντίδραση, που θα τους κάνει να χαμογελάσουν ξανά για το παλικάρι τους...

Δείτε στο βίντεο του κεντρικού δελτίου του Star όλα τα νεότερα για τον Τόμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top