Δώσε και... σώσε: έγινε δισεκατομμυριούχος η Madonna

Πόσα ακόμα μηδενικά χωράει ο τραπεζικός λογαριασμός της σταρ;

Δώσε και... σώσε: έγινε δισεκατομμυριούχος η Madonna

Ρούχα με... πολλές τσέπες θα πρέπει να αρχίσει να φοράει η Madonna, εκτός κι αν τα βάζει κάτω από το στρώμα: η 54χρονη σταρ μπήκε στο club των δισεκατομμυριούχων, μετά και την επιτυχημένη οικονομικά περιοδεία της!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν, η «βασίλισσα της ποπ» κατάφερε να τον αβγατίσει τα περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ που είχε χάρη στο «MDNA Tour», που της απέφερε περισσότερα από 238 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε, όπως σας είχαμε γράψει, η περιοδεία της ήταν εκείνη με τα περισσότερα εισιτήρια την χρονιά που μας πέρασε...

Το «Material Girl», όμως, δεν σταματά εδώ: από το merchandising «καθάρισε» άλλα 58 εκατομμυριάκια, ενώ από τις πωλήσεις DVD έβαλε στην τσέπη περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ. Γύρω στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ της απέφερε το άρωμά της «Truth Or Dare» και από τη συμφωνία της με γνωστή μάρκα βότκας κέρδισε άλλα 7,8 εκατομμύρια.

Κι αν δεν ζαλίστηκες ακόμα από τα ποσά, να σου πούμε πώς εντός του 2013 η Madge εκτιμάται πως θα βάλει στις τσέπες της άλλα 7,8 εκατομμύρια από τα ρούχα, τα παπούτσια και τα εσώρουχα με το όνομά της!

Ρε συ Madge... δώσε και σώσε!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top