Συναυλία για κοπέλα με λευχαιμία από Θεοδωρίδου – Βρεττό

Ενώνουν αφιλοκερδώς τις φωνές τους για να την βοηθήσουν

Συναυλία για κοπέλα με λευχαιμία από Θεοδωρίδου – Βρεττό

Σε μία συγκινητική πράξη ανθρωπιάς συμμετέχουν η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Ηλίας Βρεττός, που θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν μία 15χρονη που «παλεύει» με την λευχαιμία!

Οι δύο τραγουδιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους με τοπικούς φορείς και θα εμφανιστούν στο «Astra Live», στις 31 του μήνα, στις 21:30, με την πρόσκληση να κοστίζει 20 ευρώ και τον σκοπό να είναι ανεκτίμητης αξίας...

Στόχος είναι να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την ιατρική περίθαλψη της μικρής Μαργαρίτας, που χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Η κοινωνία μας είναι φτιαγμένη για να βοηθά ο ένας τον άλλον και το κάνω με μεγάλη χαρά. Καλώ τον κόσμο να έρθει στην συναυλία, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου και πρέπει να τα βοηθούμε», είπε η Νατάσσα στη σχετική συνέντευξη Τύπου.

Προσκλήσεις για την βραδιά πωλούνται από την Αναπτυξιακή Εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (Αριστοτέλους 27), τα βιβλιοπωλεία «Μαλλιάρης Παιδεία» (Ερμού 53, Δημητρίου Γούναρη 39 και 25ης Μαρτίου 51, στην Ευκαρπία), τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μεγάρου Μουσικής, τα γραφεία της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης (Καλαποθάκη 6).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top