Πώς είναι Βίσση και Καρβέλας στις πρόβες για τους «Δαίμονες»;

Τι αποκαλύπτουν Παπούλια, Πετράκης και Καραγκιαούρης

Πώς είναι Βίσση και Καρβέλας στις πρόβες για τους «Δαίμονες»;

Για το πώς είναι να συνεργάζεσαι με την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα, αλλά και γιατί αποφάσισαν να πάρουν μέρος στους «Δαίμονες», μίλησαν η Εβελίνα Παπούλια, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Νίκος Καραγκιαούρης, που έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ροκ όπερα!

«Η Άννα είναι εκπληκτικός και γοητευτικός άνθρωπος. Απίστευτη επαγγελματίας και γενικότερα Θεά!!!Ο Νίκος ειναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι ευθύς και μ’ αρέσει γιατί ξέρει πάντα τι θέλει. Ιδανικό δίδυμο για μια συνεργασία», δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια, που ενσαρκώνει την μάγισσα Λόα, στο fan club της Άννας, fannatics.gr.

Στρατιώτη και εργασιομανή χαρακτήρισε την Άννα Βίσση ο Παναγιώτης Πετράκης (που έχει τον ρόλο του Ντάνιελ), ενώ ο... ιεροεξεταστής Νίκος Καραγκιαούρης είπε: «η Άννα Βίσση για μένα είναι ένα καθημερινό μάθημα, το πάθος που ερμηνεύει κάθε κομμάτι του έργου, η αλήθεια της φωνής της που βγάζει επί σκηνής σε συνεπαίρνει... Τον Νίκο Καρβέλα χαρακτηρίζει το μεράκι και η τελειομανία».

Πώς, όμως, αποφάσισαν να πουν το «ναι» στους «Δαίμονες»;

Η Εβελίνα Παπούλια επισήμανε ότι το έργο είναι «μια υπερπαραγωγή που κάθε καλλιτέχνης θα επιθυμούσε να βρίσκεται μέσα σε αυτήν ανεξαρτήτως ρόλου», ο Παναγιώτης Πετράκης δεν έκρυψε ότι παρακολούθησε 15 φορές την παράσταση την πρώτη φορά που ανέβηκε, ενώ ο Νίκος Καραγκιαούρης τόνισε πως προέρχεται από τον κόσμο της όπερας και ως βαρύτονος θυμάται την ερμηνεία του αείμνηστου Τζών Μοδινού στον ρόλο του Ιεροεξεταστή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top