Ο Γιώργος Κιμούλης μιλά πρώτη φορά, μετά τη σύλληψη του!

«Φοροφυγάς… δεν υπήρξα ΠΟΤΕ!»

Ο Γιώργος Κιμούλης μιλά πρώτη φορά, μετά τη σύλληψη του!

Για τη σύλληψη του, μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης. Ο ηθοποιός, όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, εξαγόρασε με 4.418 ευρώ, τους 15 μήνες φυλακή στους οποίους είχε καταδικαστεί ερήμην για ακάλυπτες επιταγές, και ΟΧΙ για τα 200.000 ευρώ που λέγεται ότι χρωστά στο Δημόσιο, και για τα οποία έκανε ρύθμιση στις αρχές της εβδομάδας.

Ο ηθοποιός, συναισθηματικά φορτισμένος, ξεκαθάρισε πως:

«Δεν υπήρξα φοροφυγάς ποτέ. Αυτό το οποίο είμαι, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, είναι οφειλέτης στο Δημόσιο. Κάνω διακανονισμό, παλεύω να τον τηρήσω, δεν τα καταφέρνω, ξανακάνω… αυτό!»

Και πρόσεθε πως: «Έχω την εντύπωση πως σε αυτό το κράτος, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην οφείλει. Επίσης, η ίδια η χώρα οφείλει, όχι μόνο στους πολίτες της, αλλά παντού».

Μάλιστα εξέφρασε και το παράπονο του, λέγοντας πως «τα πάντα πλέον έχουν γίνει ένα θέαμα. Κι αυτά είναι παιδικά και ερασιτεχνικά θεάματα».

Ωστόσο, τόνισε πως «δεν υπαινίσσομαι ότι στοχοποιήθηκα, και προς Θεού, δεν κάνω τον ήρωα. Δεν θα ήθελα να πιστέψω πως ζω σε μια καυστική χώρα, που ξαφνικά μπορείς να βρεθείς στη φυλακή».

Τέλος, είπε όλο νόημα (αναφερόμενος στην επιστολή που απέστειλε προ ημερών), πως «υπάρχει προβοκάτσια που γίνεται επί τούτου, και προβοκάτσια από ένα σύστημα ΜΜΕ, το οποίο παρασύρεται, και δημιουργείται ένα κλίμα».

ΔΕΙΤΕ VIDEO…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top